Afschot isolatieplaten - De Isolatiehal

  Afschot isolatieplaten

  Afschot isolatieplaten

  Met behulp van PIR afschotisolatie slaat men twee vliegen in één klap. Dit betreft namelijk speciale platen met een isolerende werking die zorgen voor:

  • Sterk verbeterde isolatiewaarden t.a.v. het plat dak;
  • Verbeterde waterafvoer van platte daken.

  Onze experts van Isolatiehal, specialist in de levering van B-keus isolatiematerialen waaronder afschotisolatie voor het plat dak, leggen graag de voordelen uit die dit allemaal voor u oplevert.

  Neem contact op voor al uw vragen!

  PIR afschot: alle voordelen voor u op een rij

  Een plat dak goed isoleren is van essentieel belang. Zoals u weet stijgt warme lucht op. Zonder goede isolatie zal veel radiatorwarmte direct via het platte dak naar buiten toe ontsnappen. Dat zorgt voor continue onaangename kou en zeer hoge stookkosten. Overigens zorgt goede isolatie er ook voor dat de temperatuur binnen ook in de zomer juist aangenamer blijft. Past u airconditioning toe dan zal uw airco minder hard hoeven te werken om de temperatuur laag te houden wanneer het buiten warm is. Dat scheelt u andermaal aan energiekosten.

  Afschot isolatieplaten hebben daarnaast als bijkomend voordeel dat ze het water goed afvoeren. Water dat lang op uw plat dak blijft staan kan uw dak immers overbelasten. De kans op lekkages wordt dan ook groter.

  Afschotisolatie voor het plat dak is ideaal wanneer de draagkracht van de constructie beperkt is. PIR afschot is licht van gewicht. Doordat helling en isolatie bovendien geïntegreerd zijn, kunt u volstaan met een beperktere hellingshoek en dus geringer hoogteverval.

  Waarom gebitumeerd PIR?

  Isolatiehal beschikt over PIR afschotisolatie die aan twee zijden is gebitumeerd.  De producten zijn ijzersterk en gaan jarenlang mee. Het prijsvoordeel dat wij bieden is dikwijls het resultaat van kleine afwijkingen in de productiebatch, zonder dat dit functionele nadelen oplevert.

  Isolatiehal levert B-keus isolatiematerialen tegen budgetprijzen. Profiteer er snel van!