Levering in zowel Nederland als België

Aluminium isolatie

B-keus isolatiemateriaal

De volledige bedrijfsvoering van Discountisolatie.nl is erop gericht om B-keus isolatiematerialen aan te kunnen bieden tegen de meest gunstige prijscondities. Dat betekent de beste kwaliteit isolatie voor de gunstigste prijs. Een waardevolle bijdrage aan de klimaat- en energietransitie vinden wij. Wij bieden onder andere een brede range aluminium isolatieplaten aan. Deze zijn aan beide kanten voorzien van een dampdichte aluminium cachering.

Isolatie met aluminium is in onze webshop direct te bestellen. Iedere plaat heeft standaard een afmeting van 1200 * 600 mm. De dikte varieert al naar gelang uw wensen van 20 tot 140 mm.  De Rd-waarde die de warmteweerstand en dus het isolerend vermogen aangeeft, bedraagt maximaal 6,30.

isolatiehal-isolatieplaten-opslag
Neem contact op voor al uw vragen!

Waarom kiezen voor PIR aluminium?

Isolatie met aluminium op basis van Polyisocyanuraat heeft een groot aantal voordelen. Zo kent het een extreem lange levensduur en is het isolerend vermogen van PIR per definitie zeer groot. Dit materiaal is van nature vochtafstotend en kan daarom ook in condensrijke omgevingen worden toegepast als isolatiemateriaal. Door een laag aluminium op de isolatie aan te brengen, wordt de vochtwerendheid andermaal versterkt en wordt het isolerend vermogen nog verder verbeterd. De indringing van vocht zorgt namelijk voor afname van de prestaties.

Aluminium isolatieplaten beperken de mate van energieverbruik in huizen en gebouwen aanmerkelijk. Dit merkt u zowel in de zomer als in de winter doordat ze functioneren t.b.v. van behoud van zowel verwarming als koeling.

Nog meer voordelen

Isolatie voorzien van een aluminium vlies wordt in de bouwwereld veelvuldig toegepast. Afgezien van de vochtwerende eigenschappen is het ook winddicht en remt het de indringing van damp. Door de reflecterende eigenschappen neemt het bovendien zelf geen warmte op maar weerkaatst het die. Door aan PIR een aluminium vlies toe te voegen, kan bovendien een zelfklevend isolatiemateriaal gegenereerd worden waardoor de platen gemakkelijker op hun plek aangebracht kunnen worden.

Heeft u vragen over welke dikte isolatie met aluminium het meest geschikt is voor uw project? Stel ze ons gerust. Weet u het al? Bestel dan direct!