Een totaalassortiment B-keus isolatieproducten - De Isolatiehal

  Een totaalassortiment B-keus isolatieproducten

  Een totaalassortiment B-keus isolatieproducten voor iedere denkbare toepassing

  De Isolatiehal is dé webshop voor iedere denkbare vorm van isolatietoepassing. Wij zijn in staat de beste isolatieproducten van de beste merken aan te bieden tegen de beste prijs.

  Dankzij onze uitgekiende inkoopstrategieën en ons internationale inkoopnetwerk, zijn wij in staat om kortingen te bedingen bij gerenommeerde producenten en leveranciers van topmerken op het het gebied van B-keus isolatiematerialen. Daar profiteer jij van!

  isolatiehal-isolatieplaten-opslag-2

  Neem contact op voor al uw vragen!

  Isolatiematerialen t.b.v. alle toepassingen

  Wij bieden B-keus isolatiematerialen aan van de bekendste merken en de beste kwaliteit voor alle denkbare toepassingen zoals isolatie van:

  • Dak
  • Muur
  • Vloer
  • Kelder

  Vrijwel iedere toepassing vergt andere vormen van isolatie. Vloerisolatie dient bijvoorbeeld drukvast te zijn, zodat deze niet inzakt wanneer deze van bovenaf belopen of belast wordt. Ten aanzien van (spouw)muurisolatie is het van belang dat de aan te brengen isolatiematerialen over extra vochtbestendige eigenschappen beschikken om optimaal te kunnen functioneren.

  De isolatiematerialen in ons assortiment zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en dikten. Ieder product levert specifieke isolatieprestaties. Je kan zelf een selectie maken in ons totale assortiment door te kiezen voor een specifieke productgroep of toepassing. Vanzelfsprekend adviseren wij je ook graag ten aanzien van wat je voor jouw project nodig hebt.

  Profiteer van alle voordelen die isolatie biedt

  Een woning of gebouw goed isoleren zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing. In de winter krijgt verwarmde lucht geen kans om naar buiten toe te ontsnappen. Dat scheelt aanzienlijk in kosten t.b.v. centrale verwarming. In de zomer blijft het als gevolg van isolatie koeler en aangenamer, zeker wanneer je gebruik maakt van een airco. Zowel vloerisolatie, muurisolatie, kelder isolatie als dakisolatie dragen hieraan bij.

  Een investering in isolatie verdient zich als gevolg van onze gunstige prijzen nog sneller terug. In veel gevallen kom je bovendien in aanmerking voor subsidie vanuit de overheid.