Op zoek naar dakisolatie? Bij de isolatiehal zit u goed.

  Dakisolatie

  Bent u eigenaar van een woning of een bedrijfsgebouw? Dan bent u vast geïnteresseerd in manieren om uw energielasten de komende jaren te beperken door bijvoorbeeld dakisolatie. Dat wordt immers steeds essentiëler. Zowel op gas als elektra heffen veel overheden in Europa steeds hogere energiebelastingen. Dat doet men om de verbruiker te laten betalen voor de milieubelasting die het verbruik van energie met zich meebrengt.

  Enerzijds kan men zich richten op de kosten voor energie zelf door de juiste energieleverancier te selecteren. Anderzijds kan men proberen om minder hoeveelheden energie te verbruiken. In dat opzicht biedt Isolatiehal goede oplossingen. Wij beschikken namelijk over een breed assortiment van allerlei isolatiematerialen voor onder andere dakisolatie.

  Dakisolatieoplossingen van Isolatiehal

  Via de daken van woningen en gebouwen kan in de winter veel warmte verloren gaan. Wanneer uw klimaatsysteem overuren draait om binnen een aangename temperatuur te genereren maar de warmte via een slecht geïsoleerd dak naar buiten toe ontsnapt, zal dat zorgen voor hoge stookkosten. Ook is het mogelijk dat de binnentemperatuur via een slecht geïsoleerd dak in de zomermaanden onaangenaam hoog oploopt. Veel daken hebben een donker oppervlak, nemen warmte op en die wordt doorgegeven naar de binnen omgeving. Zonder dakisolatie draaien dan ook uw airconditioningsystemen overuren.

  De dakisolatie oplossingen van Isolatiehal zorgen ervoor dat de temperatuur in uw woning of bedrijfsruimte altijd behaaglijk is en dat uw energielasten tegelijkertijd worden beperkt.

  Isolatiemateriaal

  Isolatie bij de Isolatiehal

  Isolatiehal biedt de oplossing

  In ons brede assortiment B-kwaliteit isolatiematerialen treft u onder andere producten aan zoals:

  • Pur isolatieplaten;
  • Glaswol;
  • XPS-platen;
  • Resol-platen;

  Op het gebied van dakisolatie bieden wij een ruime variatie aan materialen met zeer specifieke kenmerken. Desgewenst adviseren wij u graag over de toepasbaarheid van ieder product op het gebied van dakisolatie voor uw gebouw. Voor onze isolatieproducten betaalt u nooit te veel. Zoekt u naar een oplossing voor effectieve dakisolatie, neem dan contact op met isolatiehal.nl