De beste isolatieplaten? PIR platen natuurlijk! - De Isolatiehal

  De beste isolatieplaten? PIR platen natuurlijk!

  Vandaag de dag heeft men bij ieder isolatieproject de keuze uit meerdere soorten isolatiematerialen. Overweegt u ook maatregelen ter isolatie? PIR platen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En het allerlaagste tarief, dat betaalt men alleen wanneer men koopt via Discount Isolatie.

  Neem contact op voor al uw vragen!

  Optimale isolatie: PIR biedt dé oplossing

  PIR wordt gezien als de doorontwikkeling van PUR, het materiaal dat we in gespoten vorm allemaal kennen als uitermate effectief isolatiemateriaal. Isolatie PIR platen scoren echter op alle vlakken beter dan PUR.

  • Isolatieplaten o.b.v. PIR hebben een hogere isolatiewaarde. Dat betekent dat met een dunnere laag hetzelfde isolatierendement kan worden gerealiseerd.
  • Ze zijn veel bestendiger tegen brand. Dat vergroot ook de veiligheid van uw gebouw. Uw isolatielaag vormt een vuurvaste barrière.
  • Kiest u voor PIR dan is niet per se een plaat die is voorzien van een vochtwerend dampscherm nodig. Bij PUR is dat wel absoluut noodzakelijk i.v.m. vochtindringing.

  Isolatieplaten: PIR of PUR?

  Overweegt u isolatie? PIR platen kennen vele voordelen ten opzichte van PUR-platen:

  • Het materiaal isoleert luchtdicht door de toepassing van tand- en groefsystemen die zorgen voor naadloze aansluiting.
  • Door het lichte gewicht zijn dergelijke platen veel gemakkelijker te bevestigen, waar dan ook.
  • Isolatieplaten PIR-gebaseerd zijn veel vochtbestendiger. Vocht heeft daardoor veel minder invloed op de isolatieprestaties.

  Allerbeste product, allerbeste prijs

  Bij Discount Isolatie zijn wij fan van de in kwalitatief opzicht meest hoogwaardige materialen. En die bieden wij aan tegen de gunstigste prijs. Daartoe hebben wij ons inkoopnetwerk jarenlang vorm gegeven. Wij weten de beste partijen op te kopen, stuk voor stuk van topkwaliteit. Door onze uitgekiende bedrijfsinrichting weten wij de bedrijfskosten laag te houden. En dat zorgt ervoor dat u bij ons moet zijn voor al uw isolatie. PIR platen bieden in vrijwel iedere situatie, of het nu gaat om dak-, vloer- of muurisolatie dé oplossing.

  In onze webshop hebben wij steeds verschillende isolatie PIR platen tegen een gunstig tarief beschikbaar. Let erop dat de Rd-waarde overeenkomt met uw prestatieverwachtingen. Vraag ons desnoods om advies.