De goedkoopste PIR platen koop je via Discount Isolatie - De Isolatiehal

  De goedkoopste PIR platen koop je via Discount Isolatie

  De goedkoopste PIR isolatie is niet het beste materiaal. Op de markt zijn onder andere veel B-keus isolatiematerialen beschikbaar. Dat betreft veelal hardschuim platen die in het vroege productieproces van een leverancier zijn geproduceerd. In de eerste productiefase wordt de productielijn nog ingeregeld waardoor er veel afkeur ontstaat. Voorbeelden van afwijkingen waarmee men ten aanzien van goedkope PIR isolatieplaten te maken kan krijgen:

  • Kleurverschillen
  • Vervormingen
  • Afgebroken hoekjes
  • Maatafwijkingen
  • Krommingen

  Neem contact op voor al uw vragen!

  Kies voor goedkope PIR isolatieplaten van de beste kwaliteit

  Begrijp ons niet verkeerd. De goedkoopste PIR isolatie van B-keus kwaliteit volstaat voor menig isolatieproject. U kunt echter ook kiezen voor de goedkope PIR isolatieplaten van Discountisolatie.nl. Dan kiest u namelijk voor 100% beproefde materialen van de beste leveranciers. En dat toch tegen discountprijzen. Die gunstige prijs-kwaliteitverhouding, daar kan geen B-keus-materiaal tegenop.

  Ons commerciële prijsvoordeel zit opgesloten in onze bedrijfsvoering. Onze focus op de inkoop van zowel goedkope PIR-platen, glaswol isolatie en XPS isolatie maakt ons een van de prijsgunstigste aanbieders van A-keus isolatiematerialen.

  Ook voor andere gunstig geprijsde isolatieproducten

  Verschillende isolatiematerialen hebben verschillende eigenschappen en een verschillende prijs per m2. Gelukkig kunnen wij u melden dat u ook voor de allerbeste maar goedkope glaswol isolatie en voor goedkope XPS isolatie bij ons terecht kunt. Glaswol heeft daarbij ook een uitstekend akoestisch isolatievermogen en XPS is het meest vochtbestendige isolatiemateriaal dat maar verkrijgbaar is.

  PIR platen zijn kostenefficiënt, dun en licht van gewicht, eenvoudig verwerkbaar, brandwerend en gaan bovendien zeer lang mee. Twijfelt u echter ten aanzien van uw isolatiemateriaalkeuze? Wij delen graag onze ervaringen met verschillende materialen met u wanneer u contact met ons opneemt.

  De Isolatiehal: ook voor uw project hebben wij de isolatieoplossing in huis.