Ma. - Vr. 08:30 - 17:00 uur
+31 (9)492 542 002

Dunne isolatieplaat, hoog rendement

Dunne isolatieplaten

Isolatieplaten zijn allerlei soorten materialen ter isolatie van delen van woningen en gebouwen. U kunt er het dak of vloeren mee isoleren maar ook muren en dergelijke. Op die manier zorgt u voor een betere temperatuurbeheersing. Dat scheelt in stookkosten, zorgt voor meer woon- en verblijfsgenot door een comfortabelere temperatuur en is ook nog eens milieuvriendelijk. Door middel van dunne isolatieplaten is het ruimtebeslag dat de isolatielaag inneemt bovendien uiterst beperkt.

Neem contact op voor al uw vragen!

Dun isolatiemateriaal wordt steeds hoogwaardiger

Er komt steeds meer dunne isolatie beschikbaar in de vorm van al maar vernieuwende producten. Enerzijds komt dat omdat de wijze waarop het isolatiemateriaal wordt geproduceerd steeds geavanceerder wordt. Door een grotere celdichtheid ontstaat bijvoorbeeld meer druksterkte en een betere isolatiewaarde terwijl de platen tegelijkertijd steeds dunner worden.

Maak bijvoorbeeld gebruik van dunne vloerisolatie om een kleine isolatielaag onder een zoldervloer aan te brengen. U zult zien dat daardoor veel minder warmte in de winter opstijgt en dat u het in de zomer bij hoge temperaturen buiten juist koeler weet te houden.

Isolatiehal BV: voor al uw isolatiematerialen

Voor dunne isolatiematerialen vanaf 20mm kunt u terecht bij onze firma. Onze specialiteit is inkoop en verkoop van B-keus PIR isolatie. Isoleren hoeft helemaal niet duur te zijn. Onze materialen hebben hoogwaardige eigenschappen, net zo goed als de dure A-merken. Op die manier wordt uw totale isolatieproject nog sneller rendabel en hebt u de investering in een oogwenk terugverdiend.

Bent u op zoek naar dunne vloerisolatie, kijk eens rond op onze website. Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de gelegenheidspartijen van onder andere glaswol rollen en platen. En afgezien van allerlei dun isolatiemateriaal kunt u bij Isolatiehal BV ook terecht voor zeer hoogwaardige, watervaste XPS platen. Ook weer tegen een uiterst gunstige prijs natuurlijk.

Voor goed maar betaalbaar isolatiemateriaal ga je naar Isolatiehal BV in Helmond. Ons isolatieadvies is bovendien gratis.