Levering in zowel Nederland als België

Glaswol bestellen tegen het gunstigste tarief

Op de markt voor isolatiematerialen worden verschillende kwaliteiten glaswol aangeboden van een groot aantal leveranciers. B-keus-kwaliteit betreft dikwijls productbatches met kleine afwijkingen ten aanzien van kleur of vorm of met kleine beschadigingen. Dat drukt de glaswol prijs per m2 natuurlijk aanzienlijk.

Is echter alleen 100% beproefde, goedgekeurde kwaliteit van alleen de beste glaswolproducenten goed genoeg voor u? In dat geval moet u uw glaswol beslist kopen via de webshop van Isolatiehal.nl Dan heeft u B-keus-kwaliteit voor de allerlaagste prijs.

Neem contact op voor al uw vragen!

Geen glaswol aanbieding maar gewoon standaard de laagste prijs

Door het online gegoochel met de prijzen van isolatieproducten ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer. Wat wil een fikse korting zeggen wanneer die wordt gegeven op een veel te hoge standaard prijs? Bij Isolatiehal.nl weet u één ding zeker: dat u de beste kwaliteit isolatiemateriaal koopt voor standaard het gunstigste tarief. U kunt bij ons goedkoop glaswol kopen omdat:

  • Wij een low-cost bedrijfsvoering runnen zonder grote overhead;
  • Wij gedurende vele jaren een kwalitatief zeer hoogwaardig inkoopnetwerk hebben weten op te bouwen;
  • Wij een specifieke productfocus hebben waardoor we fikse schaalvoordelen weten te realiseren.

Niks geen glaswol aanbieding die volgende week weer afloopt, maar gewoon altijd de laagste prijs.

Wij doen geen concessies aan de kwaliteit

De glaswol prijs per m2 is afhankelijk van de dikte van het materiaal dat u wenst. Bij ons kunt u kiezen voor een materiaaldikte van 80 mm tot wel 200 mm. De warmteweerstandwaarde neemt toe met de dikte, in dit geval van ruim 2 tot bijna 6 (Rd-waarde). Met ons dunste materiaal isoleert u tot wel 11 vierkante meter. De prijs per meter bedraagt dan krap € 3,-.

Al de glaswol die u in onze webshop kunt bestellen is van de allerbeste kwaliteit. Al onze producten zijn namelijk aan de strenge kwaliteitseisen van leveranciers getoetst. Bent u op de een of andere manier toch niet tevreden met het materiaal, dan kunt u het binnen 2 weken na levering aan ons retour zenden.