Levering in zowel Nederland als België

Glaswol isolatie materialen tegen de beste prijzen

Thermisch isolerende glaswol tegen een gunstige prijs

Bent u op zoek naar een isolatiemateriaal met een gunstige prijs? Isolatie glaswol is een van de meest toegepaste isolerende bouwmaterialen met zowel een thermisch isolerende als een brandvertragende functie.

Isoleren, dat doen we natuurlijk massaal voor onze portemonnee en voor het milieu. Glaswol wordt vervaardigd van glasscherven en zand. Er is daardoor sprake van ‘low-environmental-impact’. Op die manier slaat u 2 vliegen in 1 klap. De prijs van glaswol isolatie is bovendien aantrekkelijk. Dat betekent dat uw eenmalige investering in isolatie ook nog eens wordt beperkt.

Neem contact op voor al uw vragen!

Prijs isolatie glaswol afhankelijk van de maatvoering

Op de website van isolatiehal.nl vindt u een brede range aan glaswolproducten, elk in een andere maatvoering qua dikte. Onze glaswol isolatie wordt geleverd op rol en is al verkrijgbaar voor prijzen vanaf minder dan € 3 per vierkante meter. Isoleren maar dus!

Echter niet alleen de prijs van isolatie glaswol is gunstig, ook het toepassingsbereik. Het wordt gebruikt voor isolatie van hellende daken, wordt onder houten vloeren aangebracht en als materiaal om binnenmuren te isoleren. De waterbestendigheid van glaswol isolatie is minder ideaal dan van andere isolatiematerialen zoals XPS en PIR. De prijs maakt echter veel goed. Bovendien zijn er ook glaswol gebaseerde productvormen beschikbaar die voorzien zijn van een dampdicht vlies. Op die manier wordt gewaarborgd dat de isolerende prestaties niet a.g.v. vochtvorming verloren gaan.

Ga uitsluitend voor A-kwaliteit!

Isoleren is soms een hele klus. En wanneer u klaar bent dan wilt u ook resultaat van uw werk zien. Kies daarom voor de A-kwaliteit glaswolproducten van Discount Isolatie. Dan weet u zeker dat u de hoogst mogelijke kwaliteit glaswol isolatie gebruik voor de allerbeste prijs.