Levering in zowel Nederland als België

Glaswol isolatie op rollen

Zacht en flexibel in dekenvorm

Het grote voordeel naast de gunstige prijs van glaswol isolatie, is dat het op rol verkrijgbaar is. Vanwege de specifieke densiteit (zachtheid en flexibiliteit) is het, anders dan veel duurdere isolatieproducten, voornamelijk verkrijgbaar in dekenvorm (rolvorm). Deze dekens zijn uiterst flexibel. U kunt er oneffenheden in het te isoleren oppervlak eenvoudig mee wegwerken. Door de elasticiteit is het dikwijls zelfs zelf-fixerend. Plaats glaswolrollen tussen de spanten van uw zolderdak en het materiaal blijft nagenoeg vanzelf zitten a.g.v. de intrinsieke klemkracht.

Neem contact op voor al uw vragen!

Glaswol isolatie op rol

Een glaswol rol heeft een gunstige prijs. Voor minder dan € 3,- per vierkante meter isoleert u uw zolder er al mee. Dat heeft een tweeledige functie. In de wintermaanden gaat minder warmte verloren via het dak. Dat scheelt in stookkosten. Wanneer het warm is in de zomermaanden zult u bovendien merken dat de temperatuur direct onder het dak veel aangenamer blijft. Uw zolder wordt in een oogwenk een tochtloze ruimte waar u voortaan met veel plezier verblijft.

Glaswol isolatie rollen zijn uitermate gemakkelijk verwerkbaar. Het materiaal kan eenvoudig op lengte worden gesneden met schaar of mes. Voor extra stevigheid kan het met speciale bevestigingsmaterialen duurzaam worden vastgezet. Glaswol isolatie op rol wordt ook veelvuldig gebruikt als opvulmiddel voor holle, tocht genererende ruimtes aangezien het eenvoudig geplooid kan worden. Tip: draag wel altijd handschoenen tijdens de verwerking alsmede een overall en een veiligheidsbril!

Bekijk ons assortiment!

Bent u op zoek naar de best geprijsde glaswol rol? Optimale prijsgunstigheid is wat het totale assortiment van isolatiehal.nl kenmerkt. Glaswol isolatie op rol vormt van nature een tariefvriendelijke optie voor ieder isolatieproject. Vanwege onze gunstige inkoop strategieën en efficiënte bedrijfsvoering bespaart u bovendien extra wanneer u uw investering via onze webshop besluit te doen. Kiest u graag voor kwaliteitsmaterialen maar let u ook op de prijs? Dan is isolatiehal.nl telkens weer het eindpunt van uw zoektocht naar prijsgunstig isolatiemateriaal.