Levering in zowel Nederland als België

Glaswol op rol betekent eenvoudig isoleren

Glaswol op rol betekent eenvoudig isoleren

Men hoeft geen professional te zijn om met isolatie rollen van glaswol een isolatieproject uit te voeren. Dit materiaal is namelijk zeer eenvoudig verwerkbaar. Snij of knip het met een schaar en plaats het eenvoudig tussen bijvoorbeeld de spanten van de zolder. Als gevolg van de intrinsieke klemkracht blijft het materiaal al bijna vanzelf zitten. Glaswol isolatie is ook goed bruikbaar voor het opvullen van een ruimte.

Met een rol glaswol realiseert men heel eenvoudig een dakisolatieproject. Ook in de kruipruimte waar vaak veel kou en tocht vanaf komt is het toepasbaar. Daarnaast wordt glaswol op rol dikwijls ingezet als middel om tussenmuren mee te isoleren. Het is in verschillende dimensioneringen en uitvoeringen verkrijgbaar. De kosten van glaswol isolatie zijn dan ook afhankelijk van uw exacte productkeuze.

Neem contact op voor al uw vragen!

Waar op letten ten aanzien van isolatie rollen glaswol?

Op onze website is onder andere glaswol op rol verkrijgbaar. Snij isolatie rollen glaswol eenvoudig op maat, klem het zo mogelijk en maak het vast met spijkers of nietjes. Hoewel een rol glaswol van nature waterafstotend is, kan het materiaal wel nat worden. Aangezien de isolatiewaarde dan afneemt is toepassing van een dampremmende folie bij kans op vochtvorming aan te bevelen. Let er wel op dat de dampdichte folie de verwerkbaarheid wat lastiger maakt.

Wat zijn de kosten van glaswol isolatie?

Glaswol isolatie is een van de prijs-gunstigste isolatiemogelijkheden die er zijn. En koopt u in via Isolatiehal.nl, dan bespaart u nog eens flink wat kosten op uw glaswol isolatie. Wat ons kenmerkt is namelijk de levering van de beste kwaliteit isolatiematerialen tegen de meest gunstige prijzen in de markt. Aan ons lage-prijs-beleid ligt een uitgekiende bedrijfsvoering ten grondslag die kwaliteit combineert met een voor u uiterst aantrekkelijk commercieel tarief.

Maak gebruik van glaswol op rol om snel en effectief te isoleren. In onze webshop vindt u ons totale assortiment. Weet u niet wat u nodig heeft? Vertel ons over de karakteristieken van uw project en wij adviseren u maar wat graag.