Levering in zowel Nederland als België

Glaswol op rol

Veel isolatiematerialen zoals PIR en XPS worden geleverd in plaatvorm. Dat zijn zogenaamde harde isolatiematerialen met gunstige eigenschappen. Glaswol daarentegen is een isolatiemateriaal dat wordt geleverd op rol. Ook dat heeft zijn voordelen.

Dit materiaal heeft een hoge densiteit. Dat betekent dat het zich gedraagt zoals een kussen, maar dan met vormgeheugen. U kunt het indrukken, klemmen, buigen, etc. Daardoor is een rol glaswol zeer goed toepasbaar voor het snel opvullen van tochtige, holle ruimtes. Knip stroken van het materiaal en prop ze in de holte en u houdt kou of overmatige warmte buiten de deur.

Neem contact op voor al uw vragen!

Glaswol rol: in diverse diktematen verkrijgbaar

Een rol glaswol heeft daarnaast als voordeel ten opzichte van plaatvormige isolatiematerialen, dat u er naadloos veel grotere lengtes mee kunt overbruggen. De naadvorming in een isolatieschil zorgt altijd voor zwakkere plekken waar tocht en vocht doorheen kan komen. Afhankelijk van de dikte-uitvoering die u kiest – die varieert in ons assortiment van 80 tot wel 200 mm – loopt de totale lengte van de strook op tot wel 9 meter. De breedte van een rol glaswol is standaard 1200 mm.

Glaswol wordt onder andere veel gebruikt voor isolatie van hellende daken. Zolders van oudere woningen bevatten dikwijls een dakspantenstructuur waartussen de stroken eenvoudig kunnen worden ingeklemd. Ons glaswol op rol heeft bovendien niet alleen een goede thermisch isolerende waarde maar isoleert ook in akoestische zin.

Glaswol rol bij isolatiehal.nl tegen de meest aantrekkelijke prijs

Een van de redenen om voor glaswol te kiezen is de lage prijs ten opzichte van andere isolatieproducten. Daarbij kan men kiezen voor B-kwaliteit product. Dit kenmerkt zich door esthetische en functionele afwijkingen. Wilt u echter geen concessies doen aan de kwaliteit maar voor uw glaswol rol wel de laagste prijs betalen? Bestel dan in de webshop van Discount Isolatie.

Onze low-cost-policy maakt het berekenen van discountprijzen voor al onze rollen mogelijk. U isoleert al voor iets meer dan slechts € 3,- per meter.