Levering in zowel Nederland als België

Glaswolplaten

Glaswol platen voor gebouwisolatie

Glaswolplaten zijn platen die worden toegepast voor gebouwisolatie. De werking van deze platen heeft niet alleen betrekking op thermische isolatie, al is dat wel een van de belangrijkste functies. Door dit soort platen toe te passen onder daken, achter wanden en onder vloeren wordt het mogelijk om de temperatuur in ruimtes beter te kunnen beheersen. Dit zorgt ervoor dat door radiatoren gegenereerde warmte in de koude maanden beter vastgehouden wordt. In de warme maanden van het jaar zorgt glaswolplaat er echter voor dat men het binnen koeler kan houden.

Beperkter energieverbruik van centrale verwarming en airco-apparaten zorgt voor aanzienlijke energiebesparingen. Een investering in thermische isolatie is snel terugverdiend.

Neem contact op voor al uw vragen!

Andere voordelen van glaswolplaten

Glaswol platen vervullen ook een akoestische isolatiefunctie. Dat betekent dat geluid van buiten wordt gedempt en dat men er minder last van heeft. Evenzo worden geluiden die in de binnenruimte worden gegenereerd tegengehouden zodat de directe omgeving hier niet mee wordt belast. Op die manier kunt u bijvoorbeeld waarborgen dat er geen geluidsoverlast vanuit uw werk- of muziekruimte ontstaat.

Bij Isolatiehal.nl kan men terecht voor de levering van glaswolplaat in een groot aantal hoedanigheden. Wij zijn in staat platen te leveren met diktes variërend van 20 mm tot wel 200 mm voor ultieme isolatieprestaties. De Rd-waarde van onze glaswol platen loopt op tot wel 6,45. In veel gevallen kunnen deze platen met subsidie worden aangeschaft.

Aantrekkelijk geprijsd

De prijs per m2 incl. Btw van onze glaswolplaat varieert al naar gelang de dikte. Al onze producten zijn aantrekkelijk geprijsd. Dat komt doordat wij gespecialiseerd zijn in de handel in B-keus isolatie. Deze producten ontstaan door kleine afwijkingen in de grootschalige productiebatches van A-keus-leveranciers. Deze afwijkingen hebben geen effecten t.a.v. de isolatieprestaties.

Profiteer nu als particuliere of zakelijke klant van onze aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van glaswolplaten.