Levering in zowel Nederland als België

Goedkoop glaswol kopen

Topkwaliteit glaswol

Goedkoop isoleren, dat doet men natuurlijk met glaswol. Een glaswoldeken heeft als componenten gerecycled glas en zand. De structuur van dit materiaal is zeer open waardoor lucht wordt ingesloten tussen de glasvezels. Daardoor wordt voorkomen dat deze gaat circuleren en warmte zal afvoeren. Vandaar dat glaswol een goed isolatie product is. Het reduceert uw stookkosten en de kosten voor airconditioning.

Afgezien daarvan zijn er nog andere goede redenen voor glaswol kopen. Zo is het een onbrandbaar materiaal dat kan dienen als brandbuffer. Ondanks zijn grote mate van functionaliteit is het zeer licht van gewicht en bovendien gemakkelijk aan te brengen als extra laag.

Neem contact op voor al uw vragen!

Glaswol isolatie kopen via Isolatiehal.nl

In onze webshop kunt u verschillende uitvoeringen van glaswol kopen. Wij bieden met name rollen aan in verschillende diktes en lengtes. Het voordeel van dit materiaal op rol is dat het in isolatiedekens voorziet tot lengtes van wel 10 meter. Dit voorkomt de noodzaak om allerlei kieren en naden in de breedte te moeten wegwerken. Bij isolatieplaten van andere materialen is dat wel een vereiste.

U kunt bij ons glaswol isolatie kopen:

  • In een diktemaat variërend van 80 mm tot 200 mm. De Rd-waarde (isolatieprestatie-indicatie) loopt op al naar gelang de dikte van 2,05 tot maar liefst 5,70.
  • De standaard breedte bedraagt 1200 mm, exact voldoende om de dekens tussen de zolderspanten te kunnen klemmen.

Glaswol is overigens afgezien van als vorm van dakisolatie ook toepasbaar als vloerisolatie. Door de eenvoudige vervorming kan men bovendien tochtige holtes gemakkelijk met dit materiaal opvullen.

Bespaar dubbel door te kiezen voor de aantrekkelijkste prijs

Glaswol is prijsgunstig en men kan het relatief goedkoop kopen op veel plekken. Er zijn echter verschillende kwaliteiten beschikbaar. De isolatieprestaties lopen daarvan uiteen. Bij Discountisolatie.nl bieden we alleen materialen van B-keus kwaliteit aan. Deze zijn afkomstig van de meest gerenommeerde leveranciers op isolatiegebied. Door onze focus op de basis-kwaliteitsartikelen die t.b.v. isolatieprojecten worden gebruikt (waaronder glaswol), kunnen wij deze producten tegen extreem lage prijzen aanbieden.

In onze webshop kunt u dus terecht wanneer u extra goedkoop glaswol wilt kopen. Maar wel van de beste producenten.