Levering in zowel Nederland als België

Goedkope B-kwaliteit isolatie in Mierlo

Van de 4.755 woningen die Mierlo begin 2023 volgens onze statistieken telt, is maar liefst 81% reeds voor de eeuwwisseling gebouwd. Ruim de helft stamt zelfs van voor 1980. Een kwart van de woningen is dan ook voorzien van een energielabel lager dan categorie C. Door middel van duurzame aanpassingen, het aanbrengen van isolatiemateriaal is er daar een van, kan het energielabel aanzienlijk worden verbeterd.

De goedkoopste isolatie vindt men op isolatiehal.nl. De bedrijfsvoering achter onze website is volledig gericht op besparing van (inkoop)kosten. Daar profiteert u van door een nog aantrekkelijkere prijs. Daardoor verdient uw isolatieproject in Mierlo zich nog sneller terug. Waar wacht u nog op?

Neem contact op voor al uw vragen!

PIR isolatie platen, XPS en glaswolrollen

Onze sterke focus op de 3 bovengenoemde productgroepen vormt een van de redenen van ons succes. Binnen deze productgroepen hebben wij een uitstekend inkoopnetwerp opgebouwd. Wij zijn als eerste op de hoogte van gunstig geprijsde partijen die op de markt worden gebracht. Van de hoge kwaliteit van ons inkoopnetwerk kunt u in Mierlo uiteindelijk profiteren.

Dat wij zulke goedkope isolatie kunnen aanbieden is ook het resultaat van ons low-cost-bedrijfsmodel. Geen duur pand, beperkte logistieke middelen maar wel…..topkwaliteit service. Heeft u een vraag over welk isolatiemateriaal zich het beste eigent voor uw specifieke project? Zowel voor isolatie van binnenmuren, omkeerdaken als natte ruimten beschikken wij over een relevant productaanbod.

Laaggeprijsde topkwaliteit

In ons bedrijfsmodel brengen we kwaliteit en prijsgunstigheid samen. Hoewel ons assortiment begrensd is, heeft u toch een ruime keuze voor wat betreft de dikte van de door u geselecteerde isolatiematerialen. Zowel de chemische samenstelling als de omvang van het materiaal zijn bepalend voor de Rd-waarde die de mate van isolerend vermogen bepaalt. Niet ieder product is echter geschikt voor iedere toepassing. Waar in huis u echter ook wilt isoleren, de goedkoopste isolatie vindt u alleen bij isolatiehal.nl.

Bestel via onze website of haal uw bestelling zelf vanuit Mierlo op bij ons in Helmond. Vanzelfsprekend bieden wij ook bezorgmogelijkheden aan.