Levering in zowel Nederland als België

Goedkope isolatieplaten tot meer dan 140mm dikte

Effectieve PIR isolatieplaten

Bent u op zoek naar isolatie van 140mm of dikker? Dan wilt u er vast zeker van zijn dat u uw ruimte effectief isoleert.

Vanwege de goede intrinsieke eigenschappen van bijvoorbeeld PIR volstaat in veel gevallen al een isolatielaag die dunner is. De zogenaamde RD-waarde van PIR is dan ook bijzonder hoog. PIR plaat 140 mm kan onder andere gebruikt worden als isolatiemiddel t.b.v. vloeren, daken en wanden. Heeft u de ruimte dan gaat er van een dergelijk product een optimale werking uit qua temperatuurbeheersing.

isolatiehal-isolatieplaten-opslag
Neem contact op voor al uw vragen!

PIR platen 140mm met aan twee zijden aluminium folie.

PIR hardschuim isolatie met aan twee zijden aluminium folie bestaat uit een vrije plaat met een kern uit zogenaamd hard polyisocyanuraat schuim (PIR). Dit product is aan beide zijden bekleed met een gasdicht aluminium complex. Een groot voordeel van PIR is dat het materiaal op zich al geen vocht opneemt. Vochtdoordringing in uw isolatielaag zorgt namelijk voor vermindering van de werking. De aluminiumfolie vormt daarnaast een extra barrière voor vochtindringing. A.g.v. de dampspanning en het gladde oppervlak zal eventueel vocht minder snel condenseren en worden vochtplekken vermeden.

B-keus Isolatieplaten

Isolatiehal.nl is reeds 25 jaar actief als leverancier van isolatiematerialen t.b.v. particulieren en zakelijke afnemers. Wij zijn vooral bekend geworden vanwege onze levering van isolatieplaten tot meer dan 140mm dikte van A-merk kwaliteit voor een lage prijs. Dit soort partijen met een kleine, vaak esthetische afwijking, worden o.a. door ons opgekocht bij bekende fabrikanten.

U kunt bij ons tegenwoordig echter ook terecht voor PIR platen tot 140 mm en dikker van B-merkkwaliteit. Dat zijn producten die in alle opzichten 100% goedgekeurd zijn. Vanzelfsprekend proberen wij ook dergelijke PIR isolatie 140 mm (en groter) goedkoper aan te bieden dan onze concurrenten.