Levering in zowel Nederland als België

Hardschuim isolatie

Voordelige hardschuim isolatie

Bij onze firma Isolatiehal BV, kunt u terecht voor B-keus hardschuim isolatieplaten. Dergelijke platen zijn toepasbaar voor het aanbrengen van een isolatielaag in woningen of gebouwen. Ze kunnen worden gebruikt voor zowel vloer-, muur- als dakisolatie. De harde isolatieplaten in ons assortiment die wij vooral voordelig aanbieden zijn:

Al ons isolatie plaatmateriaal is nieuw en ongebruikt. Als gevolg van kleine oneffenheden in het productieproces hebben deze A-kwaliteit materialen toch een B-keurmerk gekregen. Ze zijn daarom een goedkoop maar kwalitatief prima alternatief voor dure A-merk isolatie.

Neem contact op voor al uw vragen!

Harde isolatie heeft diverse voordelen

Isolatie op basis van harde persing is de tegenhanger van zachte isolatie zoals glaswol. Deze zachte isolatie heeft als gunstig bijeffect dat deze in akoestisch opzicht goed isoleert. De mate van thermische isolatie is bij harde isolatieplaten echter superieur. In veel gevallen dragen harde isolatieplaten bovendien bij aan de mate van brandwerendheid. Daarmee wordt ook de veiligheid in het te isoleren pand vergroot.

PIR harde isolatieplaten zijn veelal aan beide zijden voorzien van een dampwerende laag. Op die manier wordt de constructie beschermd tegen indringen van vocht. XPS hardschuim isolatie bestaat uit zogenaamd geëxtrudeerde polystyreen. Dergelijke harde isolatie kent een zeer grote drukvastheid en is van nature vochtbestendig. Vocht en tocht worden daardoor geweerd.

Veel keus tegen een gunstige prijs

U kunt ook kiezen uit ons assortiment gunstig geprijsde Kooltherm hardschuim isolatie. Ook deze platen hebben een harde persing waardoor ze ondanks beperkte dikte, toch een enorme goede isolatiewaarde hebben. In tegenstelling tot bijvoorbeeld PUR zijn ze bovendien vervaardigd van milieuvriendelijke materialen. Ook Kooltherm kent een grote mate van brandveiligheid en wordt daardoor vaak toegepast in openbare gebouwen.

Wilt u een gericht advies ten aanzien van welke hardschuim isolatieplaten het meest geschikt zijn voor uw isolatieproject? Neem gerust contact op met Isolatiehal BV.