Ma. - Vr. 08:30 - 17:00 uur
+31 (9)492 542 002

Isolatie Amsterdam

De mooie, karakteristieke binnenstad van Amsterdam bevat veel oude panden en gebouwen. Oude woningen en bedrijfsgebouwen zijn van oorsprong minder goed geïsoleerd. Wilt u milieubesparende maatregelen nemen en ook nog eens de kosten die u aan energie betaalt verlagen, denk er dan eens over om uw gebouw in de regio Amsterdam te voorzien van (extra) isolatie.

Het aanbrengen van isolatie in uw gebouw in Amsterdam levert u driedubbel voordeel op. In de winter bespaart u op stookkosten doordat de door de Cv-installatie verwarmde lucht beter binnen blijft. Zo houdt u het gemakkelijker behaaglijk warm. In de zomermaanden zorgt de isolatie in uw gebouw in Amsterdam ervoor dat u het lekker koel kunt houden. En wanneer u over een airco beschikt, dan wordt die aanzienlijk ontlast. Met uw verminderde energieverbruik draagt u natuurlijk ook nog eens uw steentje bij aan een beter klimaat.

Isolatiemateriaal

Isolatiemateriaal bij de Isolatiehal

Isolatie in Amsterdam bestellen doe je via isolatiehal.nl

Isolatiehal.nl is als enige in Nederland in staat om aan u in Amsterdam A-keus kwaliteit isolatiemateriaal te leveren tegen een sterk gereduceerd tarief. Wij kopen namelijk batches op van bekende merken isolatiemateriaal. Dikwijls gaat het om aanvangsbatches. Dat zijn de eerste kleine batches van een totale, grote productiebatch die nog wat kleurverschillen en geringe beschadigingen bevatten.

Dergelijke producten ter isolatie van uw gebouw in Amsterdam, zijn kwalitatief net zo goed als de dure producten en bevatten alleen wat esthetische afwijkingen. U hoeft de isolatie niet bij ons in Noord-Brabant te komen ophalen want u kunt hem gewoon online bestellen in Amsterdam en door ons laten bezorgen.

En heeft u vragen ten aanzien van uw isolatieproject in Amsterdam, neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring met isolatieprojecten en staan u graag met raad en daad terzijde. Neem direct contact met ons op!