Isolatie B keuze kwaliteit? Bij de isolatiehal zit u goed.

  Isolatie B keuze kwaliteit

  Multifunctionele PIR platen voor platte en hellende daken

  Het isoleren van woningen of bedrijfsgebouwen is in verband met de energietransitie zeer actueel. In veel gevallen zijn zelfs subsidies beschikbaar voor het isolatieproces, teneinde de gebouw gebonden uitstoot te verminderen. Dit is dikwijls noodzakelijk omdat er met het isoleren toch een aardige investering gemoeid is. Om die zo laag mogelijk te houden en toch van de voordelen te kunnen profiteren, is toepassing van B keuze isolatie een uitstekende optie.

  B keuze PIR platen zijn multifunctioneel en kunnen o.a. worden toegepast ter isolatie van platte en hellende daken. Ook vloeren en spouwmuren kunnen met behulp van PIR van B keuze kwaliteit worden geïsoleerd.

  Isolatiemateriaal

  Isolatiemateriaal bij de Isolatiehal

  Zorgt B keuze kwaliteit wel voor voldoende isolatiewerking?

  PIR is een van de meest hoogwaardige isolatiematerialen die maar verkrijgbaar zijn en vele malen beter dan conventioneel PUR. Dat sprake is van B keuze kwaliteit doet niets af aan de functionele eigenschappen ervan. Isolatiehal.nl koopt afgekeurde productiebatches op en vermarkt ze tegen gunstige afnemerscondities.

  B keuze PIR platen verschillen enkel van A-kwaliteit door kleine foutjes en beschadigingen. Denk aan:

  • ontbrekende hoekjes;
  • een kras;
  • verkeerde etikettering.

  Dit zijn esthetische of administratie afwijkingen die de functionele kwaliteit helemaal niet beïnvloeden. Voor top-fabrikanten op het gebied van isolatiemateriaal betekent dit echter afkeur.

  Isoleer nu nog voordeliger

  Menig bouwvakker heeft de waarde van isolatie van B keuze kwaliteit inmiddels wel ontdekt. Waarom zou u meer betalen wanneer wij u isolatiepartijen kunnen bieden tegen een veel gunstigere prijs? Omdat wij grote afkeur- en restpartijen opkopen zijn fluctuaties mogelijk in ons aanbod van B keuze isolatiematerialen. Hou daarom steeds onze website in de gaten of neem periodiek contact met ons op om te bepalen welke partijen wij wanneer verwachten.

  Heeft u een inhoudelijke vraag ten aanzien van de beste producten voor uw specifieke isolatieproject? Stel die gerust aan ons. Wij beschikken over vele jaren aan isolatie ervaring.