Isolatie met PIR platen: prijs wordt bepaald door dikte - De Isolatiehal

  Isolatie met PIR platen: prijs wordt bepaald door dikte

  Bent u van plan om isolatie aan te brengen met behulp van PIR platen? Prijzen van PIR-plaat variëren al naar gelang de dikte van de plaat. Bij Discountisolatie kunt u terecht voor het meest vriendelijke tarief op de online handelsmarkt voor isolatieproducten. Wij beschikken over platen vervaardigd uit polyisocyanuraat met een dikte van: 20 mm; 30 mm; 40 mm;
  50 mm; 60 mm; 70 mm; 81 mm; 90 mm; 100 mm; 120 mm en 142 mm.

  PIR platen vormen een zeer hoogwaardige vorm van isolatie. Geen enkel ander product heeft een soortgelijke thermische warmteweerstandcoëfficiënt. Deze zogenaamde Rd-waarde wordt nog hoger wanneer de dikte van de plaat verder toeneemt.

  Neem contact op voor al uw vragen!

  Voor ieder project t.a.v. isolatie bieden PIR platen uitkomst

  De Rd-waarde van onze 20 mm PIR-versie is toch al nagenoeg 1,0. Deze loopt op bij een dikte van de plaat van 142 mm tot maar liefst 6,45. Dat garandeert een aangenaam binnenklimaat, zowel in de winter als in de zomer. In veel gevallen is een geringere dikte al voldoende.

  Het aanbrengen van isolatie door middel van PIR platen kan al tegen prijzen van minder dan € 9,- per vierkante meter. Een dergelijke investering heeft u zo weer terugverdiend in de vorm van een veel lager energieverbruik. Tel daar een duidelijk te ervaren aangenamer binnenklimaat bij op. En nog meer voordeel haalt u wellicht door gebruik te maken van een van de subsidieregelingen van de overheid die isolatie stimuleren. Hierdoor zullen uw PIR platen nog verder in prijs dalen.

  Bijkomstige voordelen van PIR

  Afgezien van de goede thermische isolatie eigenschappen biedt PIR nog meer functionele voordelen. Deze laag werkt namelijk ook als brandvertragende buffer. De levensduur is vele decennia. Doordat al onze PIR platen voor isolatie uitgerust zijn met een aluminium vlies, zijn ze nog vochtbestendiger en kunt u er werkelijk iedere ruimte optimaal mee isoleren.