Ma. - Vr. 08:30 - 17:00 uur
+31 (9)492 542 002

Isolatiemateriaal voor de vloer

Wanneer u isolatiemateriaal onder uw vloer aanbrengt ter isolatie, dan wordt de warmte in huis daardoor veel beter binnen gehouden. De vloer koelt veel minder snel af en de kou vanuit de kruipruimte dring niet door tot in uw woonkamer. Vanzelfsprekend bespaart u op die manier flink op energielasten. Uw Cv-ketel zal immers minder vaak aanspringen. En door isolatiemateriaal onder uw vloer aan te brengen houdt u uw voeten ook nog eens heerlijk warm. Ideaal wanneer u vaak op sokken of blote voeten wilt lopen.

Met het aanbrengen van isolatie in uw huis u ook een positieve bijdrage aan het milieu. Wist u dat vloerisolatie per jaar bijna 300 m3 gas bespaart in een gemiddelde hoek- of 2-onder-1-kapwoning in Nederland? Dat voelt u bovendien in uw portemonnee want het scheelt u al snel honderden euro’s aan energielasten per jaar.

Isolatiemateriaal onder uw vloer is voor een gemiddelde klusser tamelijk gemakkelijk zelf aan te brengen, zeker wanneer er sprake is van een hoge kruipruimte. Echter ook bij een lage kruipruimte en zelfs zonder kruipruimte is vloerisolatie een optie.

Isolatiemateriaal

Isolatiemateriaal bij de Isolatiehal

Voor isolatiemateriaal ten behoeve van uw vloer kijkt u op Isolatiehal.nl

In onze isolatieshop kunt u isolatiemateriaal aanschaffen dat u voor het aanbrengen van vloerisolatie nodig hebt. Ons isolatiemateriaal ten behoeve van vloerisolatieprojecten is gunstig geprijsd aangezien wij B-keus isolatiematerialen aanbieden. Dat zijn hoogwaardige isolatiematerialen voor uw vloer die veelal in de opstartfase van productielijnen zijn geproduceerd. In die fase ontstaan nog wel eens wat kleurverschillen op het materiaal of er is sprake van verwaarloosbare beschadigingen. Doordat wij dergelijke materiaalbatches opkopen tegen gunstige inkoopprijzen, kunnen wij ze tegen een vriendelijk tarief aan u aanbieden.

Heeft u isolatiemateriaal nodig om uw vloer te isoleren? Kijk op Isolatiehal.nl. En voor advies ten aanzien van het aanbrengen van het juiste isolatiemateriaal onder uw vloer, kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.