Ma. - Vr. 08:30 - 17:00 uur
+31 (9)492 542 002

Isolatiemateriaal

Er is steeds meer isolatiemateriaal beschikbaar om wanden en daken mee te kunnen isoleren. Geen wonder, want het klimaat krijgt meer en meer aandacht en dus willen pandeigenaren het energieverbruik terugdringen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de warmte die ontsnapt, waardoor de stookkosten weer omhoog gaan. Aan de andere kant zorgen de zomerse temperaturen in Nederland en andere landen er echter ook voor dat steeds meer gebouwen zijn voorzien van airconditionings. Het aanbrengen van isolatiemateriaal zorgt er ook voor dat de heerlijke, gekoelde lucht niet zo snel ontsnapt en ontlast daarmee de airco.

Tenslotte heeft isolatie ook nog als functie om het geluid te dempen en zorgt het ervoor dat geluidsniveaus die van buiten komen, worden gereduceerd.

 

Al uw isolatiemateriaal koopt u bij isolatiehal.nl

De reden daarvan is eenvoudig. Isolatiehal.nl heeft een zeer groot assortiment aan isolatie. Het materiaal dat wij verkopen vormt een uitstekend alternatief voor a-keus materialen. Doordat wij b-keus materiaal verkopen is de prijs ook erg gunstig. Daarnaast staat service bovenaan en adviseren wij u graag welk isolatiemateriaal het beste bij uw isolatieklus past.

Isolatiemateriaal

Isolatiemateriaal bij de Isolatiehal

Enkele voorbeelden van producten die wij leveren:

  • Platen van glaswol. Dit zijn onbeklede platen bestemd voor isolatie van daken, wanden en vloeren;
  • PIR platen voorzien van een bitumen glasvlies voor onder bitumineuze dakbedekking;
  • Isolatiemateriaal voorzien van een schuine zijde om een afschot mee te verkrijgen op plat dak voor watertransport;
  • PIR platen van aluminium voor dak-, wand- en vloerisolatie;

Waarom isolatiehal.nl?

Al ons isolatiemateriaal is betaalbaar en bovendien in verschillende dikten verkrijgbaar. Al naar gelang de dikte en de specifieke opbouw van de isolatieplaat, zal de zogenaamde RD-waarde oplopen. Deze waarde geeft een indicatie voor de mate waarin kou of warmte wordt geweerd door het isolatiemateriaal.

Ook voor advies omtrent de ideale toepassing komt u naar isolatiehal.nl. Neem direct contact met ons op!