Levering in zowel Nederland als België

Isolatieplaten 100mm

Isolatieplaten 100mm, de juiste dikte?

Gaat u beginnen aan een isolatieproject? Bijvoorbeeld het isoleren van een kelder, een vloer of de zolderverdieping? PIR platen vormen een uiterst goede optie om deze isolatie mee te realiseren. Isolatiehal beschikt over PIR gebaseerde producten in verschillende uitvoeringen en dikten. Wij leveren gunstig geprijsde PIR platen tot meer dan 100 mm dikte.

Voordat u PIR platen wilt aanschaffen, is het belangrijk om vast te stellen hoe dik uw isolatie plaatmateriaal moet zijn. Dit is mede afhankelijk van het karakter van uw isolatieproject (vloer, muren, dak, etc.).

Neem contact op voor al uw vragen!

PIR platen van 100mm gebruiken voor vloerisolatie

PIR isolatie kan onder een vloer geplaatst worden en zorgt dan voor verbetering van de thermische prestaties. Warmte in de ruimte ontsnapt minder snel via de koude betonvloer en de hitte van buitenaf wordt effectief geweerd. In veel gevallen kunt u voor het isoleren van een vloer isolatiemateriaal gebruiken van zo’n 70 tot 80 mm. Beschikt u echter over meer ruimte, dan is het aanbrengen van isolatie tot 100mm absoluut een aanrader. Wist u dat u daardoor zelfs uw energielabel nog verder kunt laten opwaarderen?

PIR kenmerkt zich doordat het een hoge isolatiewaarde kent bij relatief beperkte dikte. Voor een relatief milieuvriendelijk product als PIR platen van 100 mm, geldt dat de benodigde dikte veel geringer is dan milieubelastend PUR-platen. Door uw dak te isoleren door middel van PIR isolatie 100 mm, realiseert u een enorm rendement. Bij het isoleren van daken speelt ruimtegebrek vaak een iets geringere rol.

In meerdere dikten leverbaar

Isolatiehal BV houdt zich bezig met de inkoop van B-keus PIR plaatmaterialen. Wij bieden diverse uitvoeringen aan zoals PIR platen 100mm met een eenzijdig gebitumeerd glasvlies. Voor andere toepassingen kunt u bij ons terecht voor PIR platen 100mm die aan twee zijden zijn voorzien van aluminium folie. Verschillende van onze producten zijn verkrijgbaar in afmetingen van 50mm dikte tot wel 140mm. Mochten onze isolatieplaten van 100mm voor uw toepassing niet volstaan, dan kiest u dus voor een andere dikte.

Één ding weet u echter zeker: nergens is PIR isolatiemateriaal zo gunstig geprijsd als bij Isolatiehal BV.