Levering in zowel Nederland als België

Isolatieplaten 120mm

Isolatieplaten 120mm of dikker

Isolatie van 120 mm of dikker levert uitstekende prestaties op thermisch en akoestisch gebied. Isoleren is een eenmalige investering waar u uw leven lang plezier van heeft. Door middel van isolatie worden de thermische eigenschappen van een gebouw of woning immers aanzienlijk verbeterd. Dat zorgt ervoor dat u het in de wintermaanden eenvoudiger en met minder energie warm houdt. Wat veel mensen echter vergeten is dat het door te isoleren, bijvoorbeeld m.b.v. PIR isolatie van 120 mm, in de zomer ook heerlijk koel blijft. Ook dat is een voordeel.

Neem contact op voor al uw vragen!

Multifunctionele isolatie tot wel 120mm en zelfs dikker

PIR plaat 120 mm of dikker kan op verschillende manieren toegepast worden. Men kan het aanbrengen tussen spouwmuren. Ondanks de vochtige omgeving komen dergelijke platen daar optimaal tot hun recht. Ze zijn namelijk ongevoelig voor vocht en nemen ook geen water op.

Daarnaast worden PIR platen van 120mm gebruikt voor vloerisolatie en als isolatiemateriaal t.b.v. (platte) daken. Op die manier gaat warme lucht ook niet via vloer- en plafonddelen verloren. Overigens leveren isolatieplaten van 120mm of dikker ook nog eens een uitstekende akoestische prestatie. Geluiden van buitenaf worden gedempt en gehorigheid aan de binnenzijde van het pand wordt van de omgeving afgeschermd.

Platen met diverse specifieke eigenschappen

Wij van Isolatiehal.nl leveren PIR isolatie tot 120 mm en meer in diverse vormen en voor diverse specifieke toepassingen. Zo leveren wij PIR hardschuim isolatieplaten die aan twee zijden met aluminium folie zijn bedekt. Ook voeren wij PIR hardschuim isolatieplaten in ons assortiment die aan één zijde zijn voorzien van een gebitumeerd glasvlies en die aan de andere kant met een mineraal glasvlies zijn bedekt.

Onze producten kenmerken zich door de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de opkoop van B-keus productbatches met kleine esthetische afwijkingen maar zonder functieverlies. Wenst u PIR plaat tot 120 mm van volledige A-keus-kwaliteit (zonder enige afwijking), dan kunnen wij dat vanzelfsprekend tegen een meerprijs ook leveren.

Voor alle behoeften op het gebied van isolatie is Isolatiehal hét adres.