Levering in zowel Nederland als België

Isolatieplaten 80mm

Vind hier uw isolatieplaten van 80mm dikte

Isolatiehal BV biedt hoogwaardige isolatiematerialen aan tegen veel gunstigere prijzen dan de concurrenten. In vrijwel alle gevallen gaat het voor wat betreft ons assortiment om zogenaamde B keus materialen. Deze producten hebben vaak een kleine afwijking die niet zorgt voor disfunctionele eigenschappen, maar waardoor wij wel een gunstigere prijs kunnen hanteren door de lagere inkoopkosten. Dat geldt ook voor ons brede assortiment isolatie van 80 mm.

De afwijkingen kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op een vouw in de folie of afwijkingen in de rollengtes. In sommige gevallen is er sprake van enkele luchtbellen of een afgebroken hoekje. In de praktijk zijn dergelijke afwijkingen nauwelijks waarneembaar.

Neem contact op voor al uw vragen!

Isolatie van 80mm dikte, gunstig geprijsd.

Wij zijn gespecialiseerd in de levering van PIR platen van onder andere 80 mm dikte. Ons productengamma betreft onder andere:

  • PIR platen hardschuim van 80 mm met aan beide kanten aluminium folie.
  • Soortgelijke PIR isolatie van 80 mm maar dan met 2-zijdig een mineraal glasvlies ter isolatie van wanden met een stuclaag e.d.
  • Onbeklede glaswol rollen met veerkrachtige eigenschappen van verschillende dikten (dus ook van 80mm).

PIR platen van 80mm zijn ideaal om platte daken mee te isoleren. Door te kiezen voor PIR isolatie 80mm met een dampdicht aluminium, kunnen de platen eenvoudig verlijmd worden. Ook kunt u schroeven met een drukverdeelplaat hanteren ter montage.

Betrouwbare isolatieplaten van 80mm of alternatieve dikten

Ons bedrijf bestaat sinds 1996 en verhandelt B-keus isolatieplaten van 80mm en dunner. Onze PIR platen zijn echter ook verkrijgbaar tot wel 140 mm dikte. Wij opereren en leveren door heel Nederland en bieden een betaalbaar isolatie-alternatief voor het dure A-merksegment.

Afgezien van PIR-isolatie tot 80mm beschikken wij met regelmaat over gelegenheidspartijen van glaswol rollen en dergelijke. Ook hoogwaardige XPS isolatieplaten kunnen wij geregeld goedkoop inkopen.

Profiteer van ons gunstige inkoopnetwerk en schaf uw isolatiematerialen aan met fikse korting.