Levering in zowel Nederland als België

isolatieplaten pir

Isolatieplaten 20mm

Wie van plan is om een woning of gebouw te isoleren heeft keuze uit een zeer groot aantal verschillende materialen. Ieder afzonderlijk materiaal levert zijn eigen isolatierendement en heeft specifieke eigenschappen. Isoleren is niet alleen gunstig voor het milieu maar ook voor uw portemonnee doordat het energielasten verlaagt. Bovendien zorgt het voor een groter verblijfsgenot en woongenot door een constantere en aangenamere temperatuur in zowel zomer als winter. Isolatieplaten voor isolatie zijn al verkrijgbaar vanaf 20mm dikte.

Onze onbeklede veerkrachtige glaswol platen zijn isolatieplaten die vanaf 20mm dikte beschikbaar zijn. Daarnaast leveren wij PIR plaat vanaf 20mm dikte.

Neem contact op voor al uw vragen!

PIR platen 20mm en dikker

PIR wordt ook wel polyisocyanuraat genoemd. Dit betreft een schuimachtig isolatiemateriaal dat ideaal is voor isolatie van een plat dak of ter isolatie van spouwmuren. PIR is hoogwaardiger dan PUR omdat het voor een betere isolatiewaarde zorgt bij gelijke dikte. PIR platen van 20mm isoleren ongeveer net zo goed als glawolplaten van dubbele dikte, zo is onze ervaring.

Kiest u voor PIR isolatie die net wat dikker mag zijn dan 20 mm, dan kunt u ook de volgende opties hanteren:

  • PIR hardschuim isolatieplaten met tweezijdige folie van aluminium vanaf 30 mm dikte;
  • PIR hardschuim isolatieplaten met aan de ene zijde een gebitumeerd glasvlies, en aan de andere zijde mineraal glasvlies;
  • Damp open PIR-platen voor isolatie van stucwanden.

Onze medewerkers adviseren u graag wat voor u de beste toepassing is, PIR isolatie van slechts 20 mm of toch iets anders.

Gunstige prijzen

Al onze isolatieplaten van 20mm en dikker zijn verkrijgbaar tegen zeer gunstige prijzen. Isolatiehal BV is namelijk gespecialiseerd in B-keus PIR plaat vanaf 20 mm. Dat betekent hoogwaardige materialen met A-kwaliteit isolatie eigenschappen maar tegen een veel gunstigere prijs dan officiële A-merk-producten.

Afgezien van onze ruime voorraad B-keus PIR platen vanaf 20mm, beschikken wij ook vrijwel continue over een interessant aanbod van gelegenheidspartijen zoals glaswol rollen en platen en XPS isolatiemateriaal. Op onze website kunt u zien wat wij op ieder willekeurig moment op voorraad hebben.