Ma. - Vr. 08:30 - 17:00 uur
+31 (9)492 542 002

Isolatieplaten voor plat dak

Opzoek naar isolatieplaten voor uw dak?

Bent u bijvoorbeeld van plan om een aanbouw te realiseren aan een woning, en wordt dat een aanbouw met een plat dak? Of is er al sprake van een aanbouw maar ervaart u daar problemen met de temperatuurbeheersing? Isolatiehal BV biedt een breed assortiment isolatieplaat ter isolatie van plat dak.

Wanneer u besluit om bijvoorbeeld PIR isolatie op uw plat dak aan te brengen, dan zorgt dat ervoor dat de temperatuurbeheersing in de aanbouw en zelfs in de totale woonruimte veel eenvoudiger wordt. Er zal sprake zijn van een constantere temperatuur. Niet alleen scheelt dat in energielasten maar u zult ook nog eens meer woon- en verblijfsgenot ervaren.

Neem contact op voor al uw vragen!

Verschillende soorten isolatie dakplaten voor op het plat dak

Kiest u voor dakisolatie dan is het mogelijk om het dak te isoleren aan zowel de buitenzijde als de binnenzijde. Isoleren aan de buitenkant levert het grootste rendement op. Het is echter ook complexer dan isoleren aan de binnenzijde. Gelukkig beschikken de medewerkers van isolatiehal BV over een schat aan ervaring waarmee ze u kunnen adviseren. Zo kunnen wij u helpen met de isolatie van uw plat dak door de meest optimale dikte van de door u te selecteren platen te bepalen.

Onze PIR platen voor op uw plat dak zijn er in verschillende diktes en leveren allemaal een specifiek isolatierendement op. Overigens kunt u ook voor andere isolatietoepassingen bij ons terecht zoals voor PIR platen speciaal ten behoeve van isolatie van een schuin dak.

Een haast oneindig aantal keuzemogelijkheden

Isolatiehal BV is gespecialiseerd in B-Keus isolatie. Dat is hoogwaardig isolatiemateriaal tegen een gunstige prijs. Wij leveren ook XPS isolatie voor uw plat dak. Dat zijn watervaste XPS hardschuim isolatieplaten. Door de hogere celdichtheid is de druksterkte van dergelijke isolatieplaten groter dan bijvoorbeeld in het geval van EPS en is dit type hardschuim beter bestand tegen waterdamp.

Kom gerust langs bij ons aan de Dwarsdijk in Helmond. Heeft u een vraag, specifiek ten aanzien van een bepaald product, stel die dan gerust direct via onze website.