Levering in zowel Nederland als België

Isolatieshop

Door de al maar toenemende aandacht voor het milieu als gevolg van de opwarming van de aarde, komt isolatie steeds meer in de belangstelling te staan. De overheid probeert dit actief te stimuleren door de isolatie van onder andere oudere woningen te stimuleren. Wanneer u dus van plan bent om uw woning of bedrijfsgebouw beter te isoleren, dan is het de moeite waarde om te onderzoeken of daar subsidiemogelijkheden voor zijn. Uw isolatiematerialen schaft u uiteindelijk aan in onze isolatieshop.

Tegelijkertijd probeert de overheid het verbruik van gas en elektra te ontmoedigen. Dat doet men door extra belastingen te heffen op het verbruik van energie. Op die manier neemt de energieprijs toe en wordt het dus steeds relevanter voor u om contact op te nemen met Isolatiehal.nl: dé isolatieshop van Nederland.

isolatiehal-isolatieplaten-opslag-2
Neem contact op voor al uw vragen!

Isolatiehal.nl: dé isolatieshop voor al uw isolatiebehoeften

In onze isolatieshop vindt u een zeer brede range aan allerlei isolatieproducten die zeer aantrekkelijk zijn geprijsd. Het betreft B-keus isolatiematerialen. Kwalitatief doen onze materialen niet onder voor de bekende A-merken. Wij leveren via onze isolatieshop onder andere:

  • Pir isolatie
  • Resol-platen;
  • Glaswol;
  • XPS-platen;

Afgezien van ons brede assortiment waaruit u zeker een keuze zult kunnen maken, zijn wij ook graag bereid om onze kennis met u te delen. Kampt u met een isolatievraagstuk, neem dan contact met ons op en wij geven u graag vrijblijvend advies.

Waarom isoleren?

Wanneer u ervoor kiest om uw woning of bedrijfsgebouw te isoleren met een van de isolatieproducten uit onze isolatieshop, dan zorgt u daarmee dat u de warmte in de koude maanden binnen houdt. Vanzelfsprekend scheelt dat aanzienlijk in stookkosten.

Beschikt u afgezien van een verwarmingsunit ook over een airco? Dan heeft isoleren dubbel voordeel. De koele lucht die in de warme maanden door uw airco wordt gegenereerd, blijft als gevolg van isolatie namelijk langer binnen in de ruimte. Ook uw airco hoeft daardoor minder hard te werken en dat bespaart elektriciteit.

Bekijk nu het hele assortiment in onze online isolatieshop.