Levering in zowel Nederland als België

Isoleren

Steeds meer mensen zijn begaan met het milieu en overwegen om actief maatregelen te nemen waarmee ze zelf bijdragen aan het tegengaan van de opwarming van de aarde. Een van die maatregelen betreft isoleren. Door uw woning of bedrijfsgebouw te isoleren, bewerkstelligt u dat de warmte die uw Cv genereert in de winter, langer effectief benut blijft in uw woning. In de wintermaanden wordt de warmte in geval van slechte isolatie namelijk onttrokken via uw buitenmuren en vooral via het dak. Door te isoleren wordt een barrière gevormd waardoor de warmte niet zo snel wegvloeit.

Ook in de zomermaanden heeft isolatie overigens een gunstig effect. Want waar warme lucht binnen blijft, geldt dat ook voor koele lucht die via uw airconditioning wordt gegenereerd. Zowel uw Cv-installatie als uw airco worden door de isolatie van uw gebouw dus minder belast en dat scheelt in beide gevallen energielasten.

isolatiehal-isolatieplaten-opslag-2
Neem contact op voor al uw vragen!

Plannen om uw gebouw te isoleren? Bekijk ons assortiment

Op het gebied van isolatie treft u in onze webwinkel een uitgebreid assortiment aan met producten ter invulling van diverse isolatiebehoeften. Isolatiehal.nl levert onder meer:

  • Pir isolatie;
  • Glaswolisolatie;
  • Resol;
  • XPS;
  • Etc.

Hiermee kunnen diverse mogelijkheden ten aanzien van isolatie worden ingevuld. Denk bijvoorbeeld aan muur-, vloer- en zolderisolatie. Ons assortiment op het gebied van materialen om te isoleren is aanzienlijk.

Gunstig geprijsd

In onze shop vindt u enkel B-keus materialen om gebouwen mee te kunnen isoleren. Deze producten zijn dikwijls gegenereerd in hoogwaardige productieprocessen van fabrikanten. B-keus kwaliteit ontstaat vooral in de beginfase van het productieproces waardoor er kleurverschillen kunnen optreden en er kleine beschadigingen kunnen ontstaan. Voor het isoleren zelf, maken deze beperkte afwijkingen niets uit. Isolatiehal.nl koopt dergelijke B-keus materialen op tegen gunstige prijzen en zorgt ervoor dat u als eindafnemer ook van het prijsvoordeel kunt profiteren.

Heeft u plannen om te isoleren, neem dan contact met ons op.