Kooltherm nodig? Dan zit u bij de isolatiehal.nl goed.

  Kooltherm

  Isolatie met Kooltherm

  Kooltherm is een isolatieplaat van hardschuim isolatiemateriaal die zeer gunstige mechanische en thermische karakteristieken kent. Het materiaal wordt vervaardigd door de omvorming van bakeliet. De thermische eigenschappen van Kooltherm zijn veel beter dan van veel andere isolatiematerialen.

  Een groot voordeel van Kooltherm is dat deze plaat tot bijna 50% dunner is dan veel andere, standaard vormen van isolatie zoals minerale wol en glaswol terwijl de thermische isolatiewaarde gelijk blijft. Door dergelijke dunne Koolterm isolatie te gebruiken, blijft er meer bewoonbare oppervlakte over. Dat is vooral van belang wanneer de prijs per beschikbare meter hoog is. Kooltherm bespaart u zowel energie als ruimte.

  Waarom isoleren met Kooltherm?

  Ongeïsoleerde gebouwen zijn energie-intensief, of het nu om een woning of een bedrijfsgebouw gaat. Niemand betaalt graag te veel voor zijn energielasten. En de kosten voor energieverbruik ten aanzien van zowel elektra als gas stijgen steeds meer. Koolterm draagt bij aan zowel reductie van uw gas- als uw elektrarekening.

  Isolatie met behulp van Koolterm zorgt ervoor dat de warme binnenlucht behouden wordt als het koud is. Dat scheelt in gasverbruik. Echter in de zomer, wanneer het buiten juist warm is, zorgt isolatie door middel van Koolterm ervoor dat de lucht binnen langer koel blijft. Dat zorgt er onder andere voor dat uw airco minder hard hoeft te werken en daar zit de winst ten aanzien van het elektra verbruik.

  Budget isolatie van isolatiehal.nl

  Isolatiehal.nl biedt B-keus isolatiematerialen aan waaronder Koolterm. Dit zijn uitstekende partijen isolatiemateriaal die in een vroege fase van het productieproces zijn gefabriceerd en daardoor vaak geringe afwijkingen vertonen. Voor de isolatiekwaliteit maakt dat weinig tot niets uit. De prijzen die wij voor dergelijke isolatieproducten waaronder Koolterm rekenen, liggen echter aanzienlijk lager dan de tarieven die u betaalt voor A-kwaliteit Kooltherm producten. Op die manier bespaart u dus nog meer geld met uw isolatieproject.