Levering in zowel Nederland als België

XPS platen

Xps platen zijn een uitkomt om uw verbruik terug te dringen. Op uw energienota vindt u zowel uw gas- als uw elektraverbruik. In de media bestaat de afgelopen jaren veel aandacht voor het terugdringen van het energieverbruik. Dit heeft te maken met de milieuproblemen die ontstaan als gevolg van de opwarmingsverschijnselen van de aarde. Overheden mengen zich vanzelfsprekend sterk in het debat over de noodzaak tot het nemen van milieumaatregelen.

De overheid heeft onder andere invloed op uw energieconsumptie door belastingheffingen op het verbruik te verhogen. Daarnaast zijn er subsidieprogramma’s die bijvoorbeeld te maken hebben met het isoleren van (oude) woningen en bedrijfsgebouwen. Veel (gemeentelijke) overheden geven u een financieel steuntje in de rug wanneer u wilt isoleren. Het aanbrengen van XPS platen is bijvoorbeeld een prima methode om een woning of bedrijfsgebouw beter te isoleren.

isolatiehal-isolatieplaten-opslag-2
Neem contact op voor al uw vragen!

XPS platen brengen uitkomst voor veel isolatiedoeleinden

Oudere gebouwen zijn van nature minder goed geïsoleerd. Met name via zolders en kelders lekt in de wintermaanden veel warme lucht naar buiten weg. De thermostaat zal daardoor frequenter aanspringen en daardoor neemt de gasconsumptie toe. Door het aanbrengen van deze platen op de wanden en plafonds van dergelijke ruimten, voorkomt u dit.

Andersom is het zo dat slecht geïsoleerde gebouwgedeelten ervoor zorgen dat ook airco-gekoelde lucht in de zomer sneller weglekt. Het aanbrengen van XPS platen ontlast ook uw airco en dat heeft weer een gunstige invloed op uw elektra nota.

XPS platen wordt uit dezelfde materialen gemaakt als piepschuim maar door het specifieke productieprocedé is de kwaliteit en functionaliteit van XPS platen vele malen beter.

Isolatiehal.nl: voor al uw isolatiemateriaal

Via de site van Isolatiehal.nl krijgt u toegang tot een enorm assortiment B-keus isolatiematerialen. Kwalitatief zijn deze producten net zo goed als de A-merken. De prijs ligt echter een stuk lager. Afgezien van XPS platen kunt u bijvoorbeeld ook terecht bij ons voor:

  • Glaswolisolatie;
  • Isolatieplaten van PIR;
  • Resol-platen;

En vanzelfsprekend profiteert u ook van onze kennis op isolatiegebied wanneer u contact met ons opneemt. Wij adviseren u graag vrijblijvend.