Kwaliteit XPS isolatieplaten - De Isolatiehal

  Kwaliteit XPS isolatieplaten

  Elk isolatiemateriaal heeft zijn eigen specifieke eigenschappen die het in meer of mindere mate geschikt maken voor toepassing in een bepaalde ruimte. XPS platen kunt u bijvoorbeeld het beste kopen wanneer er sprake is van de wens tot het isoleren van natte of vochtige ruimtes. XPS kent namelijk een gesloten celstructuur en zal daardoor nooit water of condens opnemen. Dat zorgt ervoor dat de intrinsieke isolatie-eigenschappen optimaal blijven en er bovendien nooit schimmelvorming ontstaat.

  XPS is de afgekorte naam voor geëxtrudeerd polystyreen. Het productieproces levert een lichtgewicht maar zeer sterk en stevig materiaal op.

  Neem contact op voor al uw vragen!

  XPS isolatieplaten van de beste kwaliteit

  Het karakter van XPS isolatieplaat is per definitie hoogwaardig. Afgezien van de goede vochtbestendigheid is het ook nog eens drukbestendig. Het is weliswaar niet het goedkoopste isolatiemateriaal op de markt, maar het kent een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Het feit dat het brandbaar is, is een nadeel, evenals het gegeven dat het chemische stoffen bevat waardoor het een minder milieuvriendelijk karakter heeft.

  XPS isolatieplaten dragen echter weldegelijk op positieve wijze bij aan het milieu. Als gevolg van isolatie zorgt u immers voor een beter binnenklimaat in uw pand. Dat betekent minder energieverbruik in zowel winter (warmte) als zomer (verkoeling). De Isolatiehal staat bekend om zijn high-quality-XPS-assortiment. Ons gamma leveren wij direct afkomstig van gerenommeerde leveranciers voor de meest aantrekkelijke prijzen.

  De prijs, die zit bij ons wel goed

  Wie kiest voor A-keus isolatiematerialen betaalt in de regel wat meer dan wanneer B-keus partijen worden aangekocht, die geringe afwijkingen vertonen die functioneel meestal niet belemmerend zijn. XPS platen bij De isolatiehal kopen betekent echter beproefde topkwaliteit tegen prijzen die veel B-keusleveranciers alsnog verslaan. Ons uitgekiende businessmodel waardoor wij veel kosten kunnen besparen, is hier inherent aan.

  Kies dus voor XPS en kies voor De Isolatiehal.