Levering in zowel Nederland als België

Glaswol isolatie tegen de gunstigste prijs

De beste glaswol isolatie tegen de gunstigste prijs per m2

Glaswol is een zogenaamd silicaat. Silicaten worden als grondstof aangewend bij de vervaardiging van glas. In geval van glaswol wordt het echter gebruikt om een hoogwaardig isolatiemateriaal mee te vervaardigen. Het materiaal is namelijk onbrandbaar en tevens onoplosbaar in vocht. Daardoor heeft het uitstekende bouwkundige toepassingseigenschappen.

De prijzen van glaswol isolatie zijn relatief laag in vergelijking tot andere isolatiematerialen zoals PIR en XPS. Glaswol isolatie kent dan ook veelal de laagste prijs per m2. Daarbij moet wel opgemerkt worden dat andere isolatiematerialen soms beter isoleren en additionele voordelen hebben.

Neem contact op voor al uw vragen!

Isolatie op basis van glaswol tegen een extreem lage prijs

Via onze website bieden we allerlei hoogwaardige isolatieproducten aan tegen budgetprijzen. Glaswol op rol is verkrijgbaar in diktes variërend van 80 tot 200 mm. Glaswol is onder andere heel geschikt om de zolder van een oudere woning mee te isoleren tegen de laagste isolatie prijs per m2. Stel u voor, met behulp van 80 mm dikte kost het isoleren u nog geen € 3,50 per vierkante meter.

Glaswolisolatiematten zijn eenvoudig aan te brengen tussen de zolderspanten. U kunt ze er gewoon tussen klemmen. Ten behoeve van isolatie kent glaswol een gunstige prijs, mede omdat het vervaardigd kan worden uit gerecycled glas. Let daarom wel op tijdens de verwerking dat u beschermende kleding draagt. Anders kan dit materiaal jeuk veroorzaken en kunt u overlast ervaren door vrijkomend stof.

Ons voordeelaanbod

De marktprijzen van glaswol isolatie zijn in zijn algemeenheid gunstig. Met geen enkel materiaal isoleert u zo goedkoop. Isolatiehal.nl doet daar echter nog een schepje bovenop. Door onze uitgekiende bedrijfsvoering besparen wij aanzienlijk op overhead- en bedrijfskosten. Dat leidt tot de laagst denkbare handelsprijzen voor al onze glaswolproducten op het hele Internet. Doe er uw voordeel mee!