Levering in zowel Nederland als België

Gunstige prijs XPS isolatieplaten

Voordelige XPS isolatieplaten

Heeft u een vochtige ruimte te isoleren? Een kelder of wellicht een badkamer? Of wilt u een plat dak na-isoleren en overweegt u de realisatie van een omkeerdak? In al die gevallen is eigenlijk maar één type isolatiemateriaal echt geschikt. XPS! En dat koopt u via Isolatiehal tegen de aantrekkelijkste prijs.

Laat u niet foppen. Via internet zijn veel B-keus isolatiematerialen beschikbaar. Dat zijn productbatches die beschadigd zijn of bij kwaliteitsleveranciers niet door de strenge keuring zijn gekomen. Vaak volstaat deze kwaliteit. Wilt u echter een gunstige prijs, maar wel de allerbeste, bewezen kwaliteit XPS? Shop dan in onze webshop.

Neem contact op voor al uw vragen!

Uitgekiende inkoop XPS isolatieplaten leidt tot de laagste prijzen

Al decennialang houden wij ons bezig met de handel in isolatiematerialen. In al die jaren hebben wij veel kennis opgedaan van de isolatiemarkt, de daarin acterende leveranciers en de beste en meest betrouwbare adressen voor inkoop van kwaliteitsmateriaal. Wij zijn een inkooporganisatie die met een zeer uitgekiend bedrijfsbeleid partijen XPS weet in te kopen tegen de aantrekkelijkste prijs. Wij kopen B-keus productiebatches op en focussen ons daarbij op een smal assortiment. Uiteindelijk leidt dat proces tot de laagste prijs die u voor XPS isolatieplaten online waar dan ook zult betalen.

Onze prijzen zeggen niets over de kwaliteit van het product. XPS – geëxtrudeerd polystyreen – onderscheidt zich van andere isolatiematerialen door de gesloten celstructuur en daarmee de waterwerendheid. Die celstructuur waarborgt bovendien de beloopbaarheid. Breng dit materiaal rechtstreeks aan op uw bitumen dak en realiseer een optimaal geïsoleerd omkeerdak.

Advies nodig? Stel uw vraag!

XPS isolatieplaten en andere isolatiematerialen koopt u nergens tegen zulke gunstige prijzen. Wilt u weten welk materiaal in uw situatie het meest geschikt is? Informeer ons over uw project. Wij voorzien u ook graag van informatie ten aanzien van beschikbare subsidieregelingen voor particuliere en zakelijke gebruikers. Zulke regelingen verlagen de prijs voor uw XPS nog verder.