Levering in zowel Nederland als België

Verschillende soorten isolatie in diverse diktematen voorradig in Deurne

Isolatie platen in de regio Deurne

Wilt u uw woning of pand in Deurne energiezuiniger maken? Onze PIR isolatie platen lenen zich daar uitstekend voor. Polyisocyanuraat, oftewel PIR, is een hard kunststofschuim dat hoofdzakelijk gebruikt wordt voor warmte-isolatie binnenshuis. U kunt er zowel muren als plafonds en vloeren mee isoleren. Het materiaal is eenvoudig te verwerken en beschikt over een uitstekende warmteweerstandscoëfficiënt. Dat betekent dat ook bij geringe plaatdikte een forse isolatieprestatie wordt gerealiseerd.

De meest goedkope vorm van isolatie is echter glaswol. Dat wordt geleverd op rol en heeft een zachte densiteit. Met name voor toepassing van isolatie van zolderruimten is een dergelijk isolatiemateriaal ideaal. Heeft u een tochtige zolder of bovenste verdiepingsvloer in Deurne? Pas dan glaswol toe.

Neem contact op voor al uw vragen!

Ook de goedkoopste in XPS isolatie

Het merendeel van de 11.036 woningen die Deurne anno 2023 telt, is gebouwd voor 1980. Opvallend is dat de meeste woningen zelfs dateren van tussen 1950 en 1970. In de loop der tijd wordt zo’n woning op leeftijd natuurlijk wel eens verbouwd, bijvoorbeeld door het plaatsen van een nieuwe badkamer. Ook dan is aandacht voor isolatie relevant. Voor het isoleren van dergelijke vochtige ruimtes zijn namelijk XPS isolatie platen de beste keuze. Dat geldt trouwens ook wanneer u vochtige kelders, kruipruimten of een sauna in Deurne wilt isoleren.

PIR, XPS of glaswol: in alle gevallen vindt u de goedkoopste isolatie-oplossing in de webshop van Isolatiehal. Met onze lage prijzen verdient u uw investering nog sneller terug.

Onze bedrijfsvoering

Onze mogelijkheid om topkwaliteit isolatiemateriaal aan te kunnen bieden tegen de laagste prijzen is het resultaat van een uitgekiende bedrijfsvoering. Productfocus, low-cost-bedrijfsprocessen en een excellent inkoopnetwerk liggen eraan ten grondslag. Daar profiteert u in Deurne van, daar profiteert het klimaat van, daar profiteert m.a.w. alles en iedereen van.

Plaats direct uw bestelling of neem vrijblijvend contact op voor advies.