Levering in zowel Nederland als België

Goedkope isolatie: Er word weer gebouwd in Eindhoven

Isolatiemateriaal kopen in omgeving Eindhoven

De overheid probeert het woningtekort waar mogelijk op te lossen, ook in uw regio. Er wordt dus weer gebouwd. En sinds de energiecrisis weten we allemaal welke belangrijke rol isolatie in dat bouwproces speelt. Sinds de start van coronacrisis zijn bovendien ook meer en meer particulieren begonnen met (aan)bouwprojecten in eigen beheer. Gebruik in uw bouwprojecten de goedkoopste en tevens beste isolatie, dan heeft u dubbel voordeel.

Een van de trends in de bouwwereld is het veelvuldiger bouwen met hout. Als gevolg van de traditionele productie van beton en cement komt namelijk veel CO2 vrij en dat wil men voorkomen. Bij bewoonde bouwwerken van hout vormt toepassing van isolatiemateriaal een extra belangrijk aandachtspunt. Door middel van goede isolatie woont u zowel rustiek als comfortabel in Eindhoven.

Neem contact op voor al uw vragen!

Hoe komt de aantrekkelijke prijs van onze isolatie platen tot stand?

Isolatiehal levert de goedkoopste isolatie binnen het hoge segment. Al onze producten zijn stuk voor stuk vervaardigd door de beste producenten en hebben de proeve van kwaliteitscontrole volledig doorstaan. Dat wij toch zulke goedkope isolatie kunnen leveren is het resultaat van de wijze waarop wij onze business hebben ingericht:

  • Beperking van grote kostenposten zoals (geen) commerciële panden en dure transportmiddelen;
  • Schaalvoordelen bij in- en verkoop van isolatie platen door focus;
  • Een uitgekiend inkoopnetwerk met korte lijnen.

Daar profiteert u in Eindhoven van, of u nu bouwbedrijf of particulier bent.

Maak uw keuze!

Wij bieden goedkope isolatie voor toepassing binnen diverse soorten isolatieprojecten. Van spouwmuur- tot vloer- en wandisolatie. Voor het isoleren van natte ruimten zoals badkamers en sauna’s of voor de realisatie van omkeerdaken (isolatiemateriaal boven op het dak) eigent XPS zich zeer goed.

In onze webshop kunt u direct eenvoudig vanuit ‘uw luie stoel’ in Eindhoven bestellen. Geef het aantal benodigde m2 in en onze calculator berekent automatisch hoeveel isolatiemateriaal u voor uw specifieke project nodig heeft. Daarbij wordt direct de meest aantrekkelijke prijs voor al uw B-kwaliteit isolatie getoond. Die prijs zal u zeker bevallen.

Bestel dus snel!