Levering in zowel Nederland als België

Isolatiemateriaal voor bouwprojecten in Nuenen

Bouwprojecten in Nuenen

Als gespecialiseerde handelsfirma t.a.v. isolatie platen en dergelijke voor bouwbedrijven en particulieren, verdiepen wij ons zo nu en dan in de actuele statistieken in onze regio. Graag leggen wij u wat cijfers voor t.a.v. de gebouwde omgeving in uw woonplaats Nuenen die interessant zijn met het oog op isolatie. U zult ervan opkijken.

Anno 2023 zijn er volgens onze gegevens 10.527 woningen in uw woonplaats. Dat zegt ‘an sich’ weinig over de isolatiebehoefte. We weten echter allemaal dat oudere woningen vaak minder goed geïsoleerd zijn. En wist u dat 86% van de woningvoorraad in Nuenen al voor het jaar 2000 is gebouwd? Sterker nog, het merendeel van de huizen is opgeleverd tussen 1970 en 1980. Maar liefst een kwart van alle bouwwerken beschikt anno nu zelfs over een energielabel dat lager is dan “C”. Toepassing van onze goedkope isolatie is voor zulke gebouwen een goede optie.

Neem contact op voor al uw vragen!

Zowel de goedkoopste als de beste isolatie

Als handelsfirma met decennialange ervaring leveren wij met regelmaat isolatie platen en glaswolproducten aan zowel zakelijke als particuliere afnemers in de regio Nuenen. Wij zijn gespecialiseerd in levering van B-kwaliteit isolatiematerialen. Dat betekent geen verkleuringen, beschadigingen, afwijkingen en alleen de beste warmteweerstandscoëfficiënten. Hoe wij dat doen?

  • Een low-cost-businessmodel;
  • Schaalvoordelen in inkoop door productfocus;
  • Een topkwaliteit inkoopnetwerk.

 

Van goedkope isolatie profiteert men dubbel en dwars. Als gevolg van de hoge energieprijzen (vooral gas) worden investeringen gericht op isolatie van bestaande panden nog sneller terugverdiend. De overheid doet bovendien in veel gevallen een extra duit in het zakje door het verstrekken van subsidies. Uw isolatieproject profiteert daar optimaal van.

Tot de deur geleverd

Bestelt u nu isolatiemateriaal in onze webshop, dan leveren wij die tot aan de voordeur van uw woning of pand in Nuenen (mits bereikbaar met onze vrachtwagen). Isolatie platen of isolatierollen zijn licht van gewicht en het zal u geen enkele moeite kosten om ze naar hun eindbestemming te transporteren. Heeft u behoefte aan advies t.a.v. hoe u de materialen het beste kunt behandelen en bewerken? Vraag het een van onze ervaren medewerkers.