Levering in zowel Nederland als België

Isolatieplaat: topkwaliteit, allerbeste prijs

Topkwaliteit, allerbeste prijs

Isoleren, dat doet u het beste met PIR isolatieplaat. Er zijn namelijk een groot aantal redenen waarom u voor PIR zou moeten kiezen:

  • Isolatieplaat van PIR (Polyisocyanuraat) heeft een uitstekende lambdawaarde van 0.022 en is daarmee een van de meest effectieve isolatiematerialen die maar beschikbaar zijn.
  • Het is een dunwandig isolatiemateriaal. Door de goede isolatiewaarde kunt u veel ruimte besparen in vergelijking tot dikwandige isolatieproducten.
  • Het is zeer licht van gewicht.
  • PIR isolatieplaat is niet gevoelig voor vocht. Het absorbeert vocht niet.
Neem contact op voor al uw vragen!

Aluminium isolatieplaat van PIR verduurzaamt optimaal

Bij Isolatiehal bieden we met name PIR aluminium isolatieplaat aan. Deze platen zijn tweezijdig voorzien van een dampdichte aluminium cachering. Daarmee wordt het isolerende gas in de plaat gehouden en wordt de isolatiewaarde nog beter behouden. Daarnaast vormt de folie een damp- en luchtdichte laag waarmee gemakkelijk verkleefd kan worden. Ideaal om de platen aan te brengen.

Isolatieplaat PIR-gebaseerd behoudt zijn functioneel isolerende eigenschappen ook op de langere termijn. De isolatie zorgt voor minder energieverbruik, zowel in de winter- als de zomermaanden. U bent steeds verzekerd van een prettige omgevingstemperatuur.

Breed toepasbaar

Afgezien van de functie van dakisolatie is onze aluminium isolatieplaat juist ook goed toepasbaar voor vloerisolatie. Door de optimale drukvastheid is het uitermate goed belastbaar. Dat geeft ook stevigheid aan uw daksectie, die nadien prima belopen kan worden nadat PIR isolatieplaat is aangebracht.

Via de online webshop Isolatiehal bieden wij een breed gamma van zeer hoogwaardige isolatieproducten aan. Allemaal tegen vriendelijke budgetprijzen. Onze strategische productfocus, ons uitermate goede inkoopnetwerk en onze kostenbesparende maatregelen zorgen ervoor dat u kunt profiteren. U hoeft niet langer op zoek naar de gunstigste prijs want die biedt alleen Isolatiehal.

Gaat u voor niet minder dan B-keus isolatieplaat voor uw isolatieproject? Maar wilt u daar zo min mogelijk voor betalen? Kijk dan direct rond op onze webshop.