Levering in zowel Nederland als België

Plafond isoleren met glaswol

Plafondisolatie

Glaswol plafondplaten zijn ideaal voor een isolatieklus die boven het hoofd moet worden uitgevoerd. Glaswol is namelijk licht, eenvoudig aan te brengen en biedt diverse functionele isolatievoordelen:

Het zorgt voor een zeer goede geluiddemping van zogenaamd luchtgedragen geluid dat zich ‘tussen verdiepingen door’ verplaatst. Onder andere wanneer sprake is van een houten plafond bieden plafondplaten van glaswol echt een uitkomst.
Naast akoestische isolatie zorgt glaswol natuurlijk voor een zeer goede thermische vorm van isolatie. Dat betekent lekker koel in de zomer en warmer in de winter. U bespaart flink op stookkosten.

Neem contact op voor al uw vragen!

Plafond isoleren: ga voor glaswol

Glaswol plafondplaten worden niet voor niets frequent toegepast in de utiliteitsbouw, zoals in kantoorgebouwen. Luidruchtige kantoortuinen kennen 2 gezichten. Het is er gemakkelijker om met elkaar te kunnen communiceren, maar ook omstanders krijgen het geluid dan ongewild mee. Door akoestisch te isoleren zorgt men ervoor dat het geluid door de veerkrachtige celstructuur van de glaswol wordt gesmoord en niet door de ruimt ’reist’.

Plafondplaten van glaswol zorgen er daarnaast voor dat de kosten om een dergelijke grootschalige ruimte op de juiste temperatuur te houden niet de pan uit reizen.

Een plafond isoleren met glaswol betekent beheersing van de kosten en waarborging van een optimale productiviteit van personeel door gunstige werkomstandigheden.

Een prijsgunstig project met een hoog rendement in vele opzichten

Het rendement dat men realiseert door een plafond te isoleren met glaswol is ongekend. Bij Isolatiehal schaft u al glaswol aan voor nog geen € 3,50 per m2. Wij richten ons volledig op de handel in B-kwaliteit glaswol rollen. Daarmee kan men grotere lengtes overspannen hetgeen resulteert in minder kieren en naden.

Plafond isoleren? Glaswol hebben wij beschikbaar in diktes van 80 tot maar liefst 200 mm. Beschikt uw pand en ruimte over een flexibel systeemplafond, dan kunt u de bovenruimte aan het plafond ideaal (na)isoleren. Ook voor thuisgebruik, bijvoorbeeld ter isolatie van een tochtige zolder of een muziekruimte, is glaswol ideaal.