Levering in zowel Nederland als België

Topkwaliteit isolatie

Topkwaliteit isolatie

Het isoleren van woningen of bedrijfsgebouwen is in verband met de energietransitie zeer actueel. In veel gevallen zijn zelfs subsidies beschikbaar voor het isolatieproces, teneinde de gebouw gebonden uitstoot te verminderen. Dit is dikwijls noodzakelijk omdat er met het isoleren toch een aardige investering gemoeid is. Om die zo laag mogelijk te houden en toch van de voordelen te kunnen profiteren, is toepassing van isolatie van Isolatiehal een uitstekende optie.

PIR platen zijn multifunctioneel en kunnen o.a. worden toegepast ter isolatie van platte en hellende daken. Ook vloeren en spouwmuren kunnen met behulp van PIR worden geïsoleerd.

Neem contact op voor al uw vragen!

Isoleer nu nog voordeliger

Menig bouwvakker heeft de waarde van isolatie van PIR kwaliteit inmiddels wel ontdekt. Waarom zou u meer betalen wanneer wij u isolatiepartijen kunnen bieden tegen een veel gunstigere prijs? Hou daarom steeds onze website in de gaten of neem periodiek contact met ons op om te bepalen welke partijen wij wanneer verwachten.

Heeft u een inhoudelijke vraag ten aanzien van de beste producten voor uw specifieke isolatieproject? Stel die gerust aan ons. Wij beschikken over vele jaren aan isolatie ervaring.