Levering in zowel Nederland als België

Uw schuin dak isoleren met glaswol

Gebruik van glaswol op een schuin dak

Met het aanbrengen van goede dakisolatie slaat men meerdere vliegen in één klap. Het zorgt voor een warmer huis of gebouw in de zomer, en voor meer koelte in de winter. De ruimte direct onder het dak wordt een stuk aangenamer. Het scheelt energiekosten en is daardoor als gevolg van een lager verbruik ook nog eens beter voor het milieu. In de praktijk wordt onder andere glaswol veel toegepast ten behoeve van dakisolatie.

Hebben we het over woningen dan kan men door dakisolatie van glaswol toe te passen, tot wel 800 mgas per jaar voor een hoekwoning besparen. Bij de energietarieven anno 2022, is de investering daardoor in sommige gevallen al binnen 2 jaar terugverdiend. Isoleren: dat is nog eens slim dus!

Neem contact op voor al uw vragen!

Gemakkelijk zelf een dak isoleren met behulp van glaswol

Een dak isoleren, dat kost tijd en materiaal. U kunt het totale project uitbesteden aan een vakman, dan weet u zeker dat het goed gebeurt. Maar een dak isoleren met glaswol is eigenlijk niet zo moeilijk. Dat kunt u ook best zelf. Met alleen een investering in materialen van € 1000 komt men dan in de regel al een heel eind.

Dit materiaal is vrij gemakkelijk aan te brengen, vooral wanneer men een schuin dak gaat isoleren met glaswol. Wanneer er sprake is van spanten met geringe tussenruimte, dan is het dikwijls zelfs mogelijk om repen glaswol daartussen te klemmen. Glaswol heeft namelijk het karakter van een ‘elastische deken’. Afhankelijk van de dikte kunt u lengtes realiseren van wel 10 meter. Dan heeft u ook geen last van breedtenaden waar toch en vocht doorheen zou kunnen komen.

Snel bestellen

Isolatiehal heeft altijd een breed assortiment glaswolproducten van verschillende dikte beschikbaar en op voorraad. Uw glaswol dakisolatie is slechts enkele muisklikken van u verwijderd in onze webshop. Wanneer u bestelt kunt u zelf de leverdatum kiezen. Zelf ophalen en leveringskosten besparen kan natuurlijk ook. Maak vooraf even een afspraak en kom langs. Wij kunnen u dan ook adviseren.