Levering in zowel Nederland als België

Vochtbestendige XPS isolatie

Vochtbestendige XPS isolatie, kies uw ideale dikte!

Polystyreen (afgekort PS) wordt in geëxtrudeerde of geëxpandeerde vorm veelvuldig gebruikt als isolatiemateriaal. De geëxtrudeerde versie wordt ook wel aangeduid met de afkorting XPS isolatie. Dit materiaal is ten behoeve van isolatietoepassingen in verschillende dikten verkrijgbaar.

De webshop van Isolatiehal biedt een breed leveringsprogramma XPS isolatie aan in een dikte variërend van 20 tot wel 100 mm. In de praktijk wordt met name XPS isolatie 5 cm als tussenmaat veel door ons aan klanten geleverd.

Neem contact op voor al uw vragen!

XPS isolatie 5 cm volstaat voor vrijwel alle toepassingen

XPS isolatie 5 cm als tussenmaat kent zeer goede isolatie-eigenschappen. Deze eigenschappen dragen bij aan realisatie van een prettig binnenklimaat en reduceren uw energielasten. Door te isoleren blijft het in de winter binnen aangenaam warm en in de zomer een stuk koeler.

XPS isolatieplaten worden ingezet ter isolatie van allerlei ruimten in woningen en gebouwen. Ze zijn toe te passen ten behoeve van zowel muur- als dakisolatie.  De grote mate van drukvastheid maakt ze bovendien zeer geschikt als vloerisolatie. Een XPS ondervloer is een waardevolle toevoeging aan uw totale vloeropbouw. XPS isolatie van minder dan 5 cm volstaat hier al voor een goede isolerende werking. Op die manier hoeft u de vloerhoogte niet onnodig veel te verhogen. XPS is ook zeer vochtbestendig en wordt daardoor ook toegepast in natte omgevingen.

Wij vervullen uw totale behoefte op isolatiegebied

XPS vormt samen met PIR en glaswol de kern van ons leveringsprogramma. Door onze nadrukkelijke focus op de inkoop en het vermarkten van specifieke productgroepen, ontstaat een low-cost-businessmodel dat ons in staat stelt om gunstige prijzen aan u als afnemer door te kunnen berekenen. XPS isolatie is in welke dikte dan ook gunstig geprijsd in onze webshop. Kijk rond en kies voor 100% beproefde isolatiekwaliteit. Isolatiehal levert het.