Levering in zowel Nederland als België

De voordelen van XPS isolatie

De voordelen van XPS isolatie

Uw pand beter isoleren is altijd een uitstekend idee. Isolatie XPS-gebaseerd is daarbij een van de opties. Wij leggen als isolatieprofessional graag aan u uit waar deze productgroep goed presteert.

Zowel uw vloer als uw dak is zeer goed isoleerbaar door middel van isolatie XPS. Een en ander hangt met name samen met ons typisch West-Europese klimaat dat zich kenmerkt door flinke temperatuurverschillen en veelvuldige regenbuien. XPS isolatie voor plat dak brengt bijvoorbeeld enerzijds uitkomst vanwege de extreem goede vochtwerende eigenschappen. Anderzijds is het een zeer stevig isolatiemateriaal dat goed belopen kan worden en dat dus sterkte geeft aan uw dak.

Neem contact op voor al uw vragen!

XPS isolatie is echter breder toepasbaar

Vanwege de vochtwerendheid is XPS goed toepasbaar in natte ruimten. Isoleer uw vochtige kelder, uw badkamer en zelfs uw zwembad met dit materiaal. XPS isolatie is er absoluut niet alleen voor toepassing op het plat dak maar kan veel breder worden ingezet. Bijvoorbeeld als vloer- of buitenmuur isolatie. Het product is zelfs ondergronds uitstekend toepasbaar vanwege zijn specifieke kenmerken. De prijs van XPS isolatie is uiterst gunstig t.o.v. de vergaande functionele isolatiekwaliteit die het biedt.

In de webshop van Isolatiehal is XPS isolatie verkrijgbaar in verschillende diktes. Iedere productuitvoering heeft bij ons echter de meest gunstige prijs. Dat is zeker!

B-kwaliteit voor een budget prijs

Isolatiehal is hét adres voor gunstig geprijsde XPS isolatie alsmede voor andere isolatieproducten zoals PIR en Glaswol. Onze uitgekiende productfocus, ons ‘neusje’ voor de beste opkooppartijen en ons uitgebreide netwerk zorgen ervoor dat wij u altijd een goed aanbod kunnen doen. Wij staan voor B-kwaliteit isolatie maar leveren tegen een zo beperkt mogelijke prijs. Dat is waar wij ons onderscheiden.

Verduurzamen is een serieuze aangelegenheid. Ieder isolatieproject is een investering. Door aan u tegen een gunstige prijs XPS isolatie aan te kunnen bieden, dragen wij graag ons steentje bij aan de klimaattransitie. Ook voor advies zijn wij ten alle tijden raadpleegbaar. Neem contact met ons op!