Op zoek naar muur isolatie ? Bij de isolatiehal zit u goed.

  Muur isolatie

  Muur isolatie zorgt ervoor dat u het binnen lekker warm blijft houden waardoor u minder hoeft te stoken. Dit verlaagt vanzelfsprekend uw energierekening. Het betreft een eenmalige investering die u door afname van uw energienota in de loop der tijd dubbel en dwars zult terugverdienen. Zonder muur isolatie verdwijnt een groot deel van de door uw Cv-installatie gegenereerde warmte via de muur naar buiten toe. Overigens werkt dat in de warme maanden net andersom. Wanneer het buiten heet is en binnen lekker koel, dan kan isolatie in de muren ervoor zorgen dat die koele lucht langer binnen behouden blijft. Maakt u gebruik van een airco dan zorgt een dergelijke vorm van isolatie ervoor dat uw airco bovendien een stuk minder hard hoeft te werken.

  Bij het aanbrengen van isolatie in de muur dient het te gebruiken isolerende materiaal afgestemd te worden op het type en de functie van de muur die u wilt isoleren. Wilt u een spouwmuur isoleren of een badkamermuur? Gebruik dan andere materialen dan wanneer het gaat om niet dragende (voorzet)wanden.

  Het brede assortiment muur isolatie van Isolatiehal.nl

  Op onze website vindt u zeer veel materialen die geschikt zijn voor muur isolatie. Een greep uit de materialen die wij op het gebied van isolatie allemaal kunnen leveren:

  • Pir isolatie
  • Resol isolatieplaten;
  • XPS-platen.
  • Glaswol;

  Al deze producten zijn nieuw en ongebruikt en naast het isoleren van muren ook toepasbaar voor vele andere vormen van gebouwisolatie. De prijzen die wij voor onze (muur) isolatie producten rekenen zijn gunstig omdat wij enkel B-kwaliteit materialen leveren. Dat zijn hoogwaardige isolatiematerialen met kleine kleurafwijkingen en geringe oppervlaktebeschadigingen. Voor het isolatieproject zelf maken deze beperkte afwijkingen niets uit.

  Isolatiemateriaal

  Isolatiemateriaal bij de Isolatiehal

  Neem contact met ons op

  Bekijk het assortiment producten geschikt voor muur isolatie nu op onze website. Weet u niet wat voor u de beste keuze is? Laat het ons dan weten. Wij staan u graag met advies ter zijde.