PIR isolatie 40 mm: waarvoor geschikt?- De Isolatiehal

  PIR isolatie 40 mm: waarvoor geschikt?

  Polyisocyanuraat, een andere benaming is PIR, is verkrijgbaar in de vorm van harde kunststof platen welke veelal worden toegepast ten behoeve van temperatuurisolatie. De eigenschappen van PIR zijn excellent. De ruimtelijke dimensies van de platen is gestandaardiseerd op een breedte van 60 cm en een lengte van 120 cm. PIR is echter wel verkrijgbaar in een groot aantal verschillende diktes waaronder 40mm. De diktedimensionering die zich voor uw project het beste eigent, is afhankelijk van diverse factoren. Wellicht wilt u de platen in een holle ruimte aanbrengen die qua dimensies beperkt is. Ook de mate van isolerend totaalvermogen dat u wilt realiseren is van belang.

  In zijn algemeenheid kan PIR isolatie 40 mm echter gebruikt worden voor alle denkbare isolatietoepassingen. Van vloer- tot dakisolatie. En van binnenmuur- tot gevelisolatie.

  Neem contact op voor al uw vragen!

  De kenmerken van onze PIR isolatieplaten 40mm

  PIR 40mm met rechte kanten is bij Discountisolatie.nl 2-zijdig voorzien van een aluminium folie. De functie van die folie is 2-ledig. Enerzijds maakt dat de isolatieplaten nog beter bestand tegen vocht. Vocht remt namelijk de isolerende eigenschappen. Voor specifieke toepassingen heeft deze folie echter ook nog de eigenschap dat warmte genererend zonlicht door middel van het spiegelingseffect wordt teruggekaatst. Deze reflectie zorgt voor extra isolatiewerking.

  PIR isolatieplaten 40mm met dampdichte aluminium cachering zijn zeer drukvast en kunnen daardoor prima belopen worden. De Rd-waarde is 1,80 en geeft aan dat de isolerende werking van dit product zeer goed is.

  Nog een kenmerk: de prijs-kwaliteitverhouding

  De Isolatiehal is hét adres voor hoogwaardige isolatiematerialen. Wij verkopen alleen PIR isolatie 40 mm en ander diktemaatvoeringen van de allerbeste kwaliteit. Dus geen afgekeurde productiebatches maar onaangetaste isolatieplaten afkomstig uit feilloze productieprocessen.

  Vanwege ons uitgekiende bedrijfsbeleid en onze sterke inkoopstrategieën, zijn wij echter in staat om dergelijke topkwaliteit producten tegen de laagste online prijzen aan te bieden. Kijk en vergelijk zelf!