PIR isolatie 60 mm is nu verkrijgbaar - De Isolatiehal

  PIR isolatie 60 mm

  Op onze product pagina vindt u een groot aantal isolatieproducten. Wij richten ons als budgetaanbieder op glaswol, XPS en natuurlijk op PIR. Dat stelt ons in staat om de prijzen voor onze topkwaliteit isolatiematerialen laag te houden. Het laagst van héél het internet welteverstaan. Alu PIR 60 mm Isolatieplaat met Rechte Kanten is een tussenmaat qua dikte. Met behulp van 6 cm dik isolatiemateriaal realiseert u echter een Rd-waarde van maar liefst nagenoeg 3. Dat is hoog!

  PIR isolatie 60 mm wordt door ons geleverd in de vorm van platen met een lengte- en breedteafmeting van 1200 x 600 mm. 1 pak bevat 8 platen, voldoende voor de bekleding van een oppervlakte van bijna 6 vierkante meter.

  Neem contact op voor al uw vragen!

  PIR 60 mm, een investering die geld oplevert

  U isoleert iedere vierkant meter voor krap € 16,-. Met PIR kunt u zowel daken, wanden als vloeren isoleren. Het materiaal is van nature vochtafstotend, maar om te voorkomen dat condens en water geen enkele invloed hebben op de isolatieprestaties, zijn de PIR 60 mm platen aan beide zijden ook nog eens voorzien van een aluminium folie.

  De eigenschappen van PIR zijn ongekend. Daarbij doelen we niet alleen op het isolerend vermogen, maar ook op andere specifieke eigenschappen. Het materiaal is licht en bovendien gemakkelijk te verwerken. De hoge drukvastheid zorgt ervoor dat belasting geen probleem is. U kunt dus gewoon over vloeren en (platte) daken die geïsoleerd zijn met PIR isolatie 60 mm heen lopen.

  Draag bij aan het milieu

  PIR kent enige milieubelastende eigenschappen. Dit heeft betrekking op het energieverbruik bij de productie ervan alsmede het aanwenden van petrochemische grondstoffen. Bovendien is PIR niet afbreekbaar. Realiseer u echter wel dat het aanbrengen van een laag PIR isolatie 60 mm, wel zorgt voor een enorme inpandige energiebesparing. Bovendien is de levensduur van PIR extreem lang waardoor het niet snel de status van ‘afval’ zal krijgen.

  PIR: weldegelijk goed voor het milieu dus!