PIR isolatie 80 mm - De Isolatiehal

  PIR isolatie 80 mm

  Via zijn online webshop biedt Discountisolatie.nl hoogwaardige isolatieproducten aan tegen budgetprijzen. PIR, oftewel Polyisocyanuraat, is de opvolger van PUR. Dit harde schuim op kunststofbasis kent uitstekende isolatie-eigenschappen en is toepasbaar voor onder andere vloerisolatie, dakisolatie en muurisolatie.  De PIR 80 mm uit ons assortiment is voorzien van een dampdichte aluminium cachering. Op die manier wordt geen vocht opgenomen door het materiaal en wordt de isolerende functie nog beter gehandhaafd.

  PIR 80 mm is een tussenmaat in ons leveringsprogramma. De dikte-uitvoering van de PIR-producten in ons assortiment, varieert momenteel van 20 mm tot 140 mm voor een ultra isolerende werking.

  Neem contact op voor al uw vragen!

  PIR platen 80mm voor optimale isolatie

  Onze PIR plaat 80 mm is niet voor niets voorzien van een aluminium folie. Die heeft namelijk een dampremmende functie. Zeker op plekken waar het vochtig is en waar condens kan optreden, is dit een waardevolle toevoeging. Wanneer PIR vocht opneemt vanuit de muur, het plafond of de rest van de omgeving, dan heeft dat namelijk negatieve consequenties voor de isolerende eigenschappen ervan.

  Onze PIR platen 80mm hebben rechte kanten en een afmeting van 1200mm x 600mm x 80mm. Hiermee kan een oppervlak per pak van 4,32m² worden geïsoleerd. De bijbehorende Rd-waarde bedraagt 3,60. Wij hebben dezelfde platen ook in sponninguitvoering beschikbaar.

  Hoe wij dat doen?

  Via onze website bieden wij hoogwaardige isolatie producten aan tegen budgetprijzen. Het betreft uitsluitend producten, waaronder PIR isolatie 80 mm, van de beste leveranciers en van B-keus kwaliteit. Wij kunnen deze echter tegen extreem lage prijzen. Ons low-cost-businessmodel, onze focus op enkel basisproducten en onze doelgerichte inkoopstrategie in het netwerk dat wij in vele jaren tijd opbouwden, maken dit mogelijk.

  Kijk voor PIR plaat 80 mm of andere producten nu op onze website.