PIR isolatie 60 mm is nu verkrijgbaar - De Isolatiehal

  PIR isolatie kopen

  PIR isolatie kopen, dat doe je toch zeker via De Isolatiehal

  Beoogt u de uitvoering van een isolatieproject? Dat is verstandig wanneer u energie wilt besparen en het binnenklimaat van uw pand wilt veraangenamen. Men kan PIR platen kopen voor een grote hoeveelheid aan toepassingen. Isolatieplaat op basis van PIR kan worden toegepast voor:

  • vloerisolatie
  • wandisolatie
  • dakisolatie

  Wij van De Isolatiehal bieden een breed assortiment PIR platen aan. Dit betreft tegen aantrekkelijke prijzen ingekochte partijen. U profiteert van ons extreem lage tarief.

  Neem contact op voor al uw vragen!

  Isolatieplaten van PIR bieden legio voordelen

  Isolatieplaat is er in vele hoedanigheden. PIR biedt daarbij een aantal specifieke voordelen.

  PIR is vochtwerend. Dit kan daarom gebruikt worden als isolatieplaat in relatief vochtige ruimtes die niet geheel waterdicht zijn of waar condensvorming optreedt. Toepassing op platte daken en spouwmuren zijn daar voorbeelden van.

  Besluit u PIR platen te kopen dan zijn die dikwijls al voorzien van een damplaag voor extra condensbescherming. Door het lage gewicht is het materiaal eenvoudig verwerkbaar en de geringe dikte zorgt ervoor dat geen ruimte verloren gaat.

  Isolatieplaten van PIR kennen echter zelfs bij beperkte dikten uitstekende isolatiewaarden. Bijkomend voordeel is dat dit materiaal ook nog eens sterk brandvertragend werkt.