Ma. - Vr. 08:30 - 17:00 uur
+31 (9)492 542 002

PIR isolatie voor uw vloer

PIR isolatie

Vloerisolatie wordt gerealiseerd door isolatiemateriaal onder de vloer of zelfs in de kruipruimte van een woning aan te brengen om zodoende de mate van isolatie te bevorderen. Zo heeft u nooit meer koude voeten en het scheelt ook nog eens aanzienlijk in energielasten. Vanzelfsprekend is vloerisolatie ook goed voor het milieu.

PIR vloerisolatie kan toegepast worden op iedere verdieping. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een zoldervloer isoleren met PIR platen. Daardoor stijgt de warme lucht in de wintermaanden minder op en hoeft u minder bij te stoken. Zo houdt u het ook beneden aangenaam warm in de koude maanden. Door een PIR platen vloer op zolder aan te brengen zorgt u er tegelijkertijd voor dat dakwarmte in mindere mate de temperatuur in de woning opstuwt wanneer het buiten heet is.

Neem contact op voor al uw vragen!

Isolerende vloerplaten van Isolatiehal BV

Isolatieplaat voor een vloer is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en diktes. Isolatiehal BV in Helmond is gespecialiseerd in zogenaamde B-keus PIR vloerplaten en andere vormen van PIR-isolatie. Onze PIR platen ten behoeve van vloerisolatie zijn volledig nieuw en ongebruikt en vormen een betaalbaar alternatief voor dure A-merken. De kwaliteit is er niet minder om. Ze worden op de markt gebracht omdat bij de productie van A-kwaliteit platen wel eens wat mis gaat. Dergelijke PIR isolatie voor een vloer kan dan bijvoorbeeld wat afwijken in kleur of wat meer oneffenheden vertonen.

Ons totale productengamma van vloerisolatie en andere isolatiematerialen van PIR, kent echter geen functionele afwijkingen. De kwaliteit is daardoor gewaarborgd en esthetische afwijkingen zoals kleuren en vlekken ziet men uiteindelijk toch niet in toegepaste vorm.

Ook voor advies zijn wij beschikbaar

Bent u op zoek naar de juiste isolatieplaat voor uw vloer? Wij adviseren PIR platen als het om vloerisolatie gaat. Wilt u meer advies over benodigde diktes en kwaliteiten of wilt u weten welke bijzondere PIR-gerelateerde producten wij allemaal in de aanbieding hebben, zoals PIR platen met vlies? Onze medewerkers geven u graag advies ten aanzien van de toepassing die in uw situatie het meest geschikt is.