PIR isolatieplaten 20mm - De Isolatiehal

  PIR isolatieplaten 20mm

  PIR plaat 20 mm

  Isolatie kan aangebracht worden op verschillende plekken in een woning of (bedrijfs)pand. Het zorgt voor een beter binnenklimaat door in de winter de warmte vast te houden en in de zomer doordat het binnen koeler blijft. Dat is prettig en goedkoop. Omwille van verschillende isolatietoepassingen is er behoefte aan isolatiematerialen van variërende dikte. Vandaar dat wij in onze webshop onder andere PIR platen van maar 20mm dik verkopen.

  PIR isolatie 20 mm is de dunste variant in ons PIR-assortiment. PIR oftewel Polyisocyanuraat, is een schuimvormig isolatiemateriaal met hoogwaardige eigenschappen. Bij 20 mm dikte dun, maar toch goed isolerend!

  isolatiehal-isolatieplaten-opslag-2

  Neem contact op voor al uw vragen!

  PIR plaat 20 mm voor optimale ruimtebesparing

  PIR kent een zeer goede isolatiewaarde hetgeen je enorm veel ruimte bespaart. Bijvoorbeeld onder de vloer of ter isolatie van wanden. Er is geen dikke isolatieschil nodig die de vloer onnodig veel ophoogt of de wanden onnodig veel verdikt en daardoor de ruimte verkleint. PIR 20mm wordt door De Isolatiehal geleverd in de vorm van platen met een afmeting van 120 cm * 60 cm. Er gaan maar liefst 20 platen in een pak, voldoende voor wel bijna 15m2 isolatieoppervlakte.

  Een offerte aanvragen, dat gaat zo!

  Bereken zelf het aantal meters dat u moet isoleren binnen uw project en vul die in op onze website. Onze prijstabel laat met gemak zien hoeveel het gaat kosten. Het is mogelijk om zelf de leverdatum te selecteren zodat u bij de ontvangst van de platen aanwezig kunt zijn.  Retourneren? Als u niet tevreden bent met de ontvangen materialen dan heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u de platen retour sturen naar ons. Let erop dat de goederen niet beschadigen. Al onze artikelen zijn van 100% kwaliteit bij levering.